FacebookTwitterLinkedIn

Compania de construcții Pedro Construct, condusă de omul de afaceri Petre Niculae, dezvoltă, împreună cu asociatul său, Florin Ababe, ansamblul rezidențial Jolie Village, din nordul Capitalei. Investiția este estimată la 21 de milioane euro, iar pentru suma de 12 milioane de euro, compania a obținut finanțare de la Libra Bank. 

Pe un teren de 8.000 de mp, situat în zona Iancu Nicolae, construcția Jolie Village a început în toamna acestui an și va avea 140 de noi apartamente. Termenul de finalizare al întregului ansamblu rezidențial este preconizat pentru finalul lui 2023, iar prețurile apartamentelor pornesc de la 150.000 de euro. 

“Zona de nord a Capitalei a devenit extrem de populară în rândul părinților care aleg să investească în educația de calitate a copiilor, pentru că majoritatea școlilor de renume, atât internaționale, cât și locale, se află aici”, explică Lucia Niculae, Business Development Director, Pedro Construct. 

Jolie Village este primul ansamblu rezidențial dezvoltat în această asociere dintre oamenii de afaceri, Petre Niculae și Florin Ababe, proiect pe care acesta din urmă îl va coordona cu suportul Luciei Niculae.

Florin Ababe este inginer de profesie și a deținut de-a lungul acestor ani business-uri precum Lion Free Exchange, Credit Amanet, Intelligent Communication System, Swiss Gold, Hong Kong Premium Watches, EAU Beta Trade Solutions și altele.

Pedro Construct a construit mai multe ansambluri rezidențiale din București precum Nusco City, Cloud 9, Exigent One, 19th Residence, 21 Residence sau Zen Living Apartments.