27.3 C
București
luni, iunie 17, 2024

Imobiliare – „Piața imobiliară din România a traversat cu maturitate o perioadă grea. Calitatea premium nu este o cheltuială, ci o investiție”, Tudor Cartianu, CEO Delta Studio – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Tudor Cartianu, CEO Delta Studio – companie de top care oferă soluții integrate de produse și servicii pentru dezvoltatori imobiliari și nu numai de peste 25 de ani, estimează că „piața imobiliară din România a traversat cu maturitate o perioadă grea...

Tudor Cartianu: Delta Studio este partener și furnizor pentru peste 70% din proiectele rezidențiale premium din zona Capitalei și deține cotă de piață semnificativă și în orașele importante din țară, astfel încât am avut contact direct cu provocările pe care dezvoltatorii imobiliari le-au depășit în ultimii doi ani...

În această perioadă în care achiziția de imobile nu mai este atât de accesibilă segmentului economic care depinde de condițiile bancare de acordare a creditelor, industria s-a confruntat cu o „maturizare forțată”: volumul a scăzut, însă calitatea a crescut...

În ciuda unui context global marcat de pandemie și conflicte armate, de inflație și dobânzi record, industria imobiliară s-a dovedit a fi una puternică, întrucât condițiile neprielnice nu au cauzat destabilizări majore, ci au cernut profesioniștii din domeniu de business-urile construite pe speculă și oportunități pe termen scurt.

Tudor Cartianu, CEO Delta Studio – companie de top care oferă soluții integrate de produse și servicii pentru dezvoltatori imobiliari și nu numai de peste 25 de ani, estimează că „piața imobiliară din România a traversat cu maturitate o perioadă grea, iar dezvoltatorii aleg servicii și produse premium în continuare”.

„Piața imobiliară din România a traversat cu maturitate o perioadă grea. Calitatea premium nu este o cheltuială, ci o investiție”, Tudor Cartianu, CEO Delta Studio

Ce i-a diferențiat pe dezvoltatorii care au traversat cu bine această perioadă plină de provocări?

Tudor Cartianu: Delta Studio este partener și furnizor pentru peste 70% din proiectele rezidențiale premium din zona Capitalei și deține cotă de piață semnificativă și în orașele importante din țară, astfel încât am avut contact direct cu provocările pe care dezvoltatorii imobiliari le-au depășit în ultimii doi ani. În această perioadă în care achiziția de imobile nu mai este atât de accesibilă segmentului economic care depinde de condițiile bancare de acordare a creditelor, industria s-a confruntat cu o „maturizare forțată”: volumul a scăzut, însă calitatea a crescut. Astfel, dezvoltatorii care au înțeles că accentul pe calitate nu este o cheltuială, ci o investiție, au rămas în picioare și chiar au înregistrat creșteri.

Investiția cu simț de răspundere în calitatea finisajelor și a designului a atras de la sine segmentul de clienți premium, segment care nu este atât de puternic afectat de inflație sau de condițiile de acordare ale creditelor. Această nișă de clienți înțelege și apreciază calitatea și poate să plătească pentru ea.

Care este contribuția Delta Studio la succesul unui proiect imobiliar?

Tudor Cartianu: Avem experiență de peste 25 de ani în industria amenajărilor interioare, motiv pentru care suntem, pe bună dreptate, una din primele opțiuni ale dezvoltatorilor imobiliari când șantierul ajunge în acest punct.

Avem fluxuri dedicate, personalizate pentru marii clienți business to business, pentru că le înțelegem perfect nevoile și am lucrat și perfecționat de-a lungul timpului o rețetă care vine în sprijinul lor, asigurându-le respectarea întocmai a termenelor și a bugetelor.

Mai mult decât atât, Delta Studio nu este doar un furnizor de materiale pentru dezvoltatori – noi încheiem un parteneriat prin intermediul căruia furnizăm soluții complete pentru aceștia: un mix perfect între biroul nostru de arhitectură, magazinul și canalele noastre de comunicare online și offline sunt puse la dispoziția dezvoltatorului pentru ca acesta să poată oferi, la rândul său, concepte și servicii premium cilenților săi.

Mai mult decât atât, Delta Studio este membru fondator al Meta Estate Trust, un holding care oferă susținere și finanțare proiectelor din real estate. Ne implicăm și susținem proiectele în care credem, așadar noțiunea de parteneriat este una cât se poate de reală.

Ce categorii de produse au cea mai mare căutare când vine vorba de locuințe noi?

Am observat o tendință extrem de binevenită pentru industria noastră în ultimii doi ani: clienții au devenit exigenți, sunt foarte educați și informați, caută calitate și sunt dispuși să plătească prețul corect pentru ea. Există o deschidere mare către materiale noi, alternative, inovative. De exemplu, piața de parchet laminat – varianta economică de pardoseală, a scăzut cu peste 40% de la începutul anului. Clienții merg pe parchet triplu stratificat, plăci ceramice de mari dimensiuni sau SPC – un material inovativ care a prins foarte mult teren.

Portofoliul de produse Delta Studio este format în procentaj foarte mare din branduri și produse exclusive, atent selecționate conform ultimelor tendințe. Astfel, orice client ne calcă pragul va găsi cele mai noi și în trend soluții pentru amenajare, precum și consiliere profesionistă.

Un material Investing in Property

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.profit.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!