FacebookTwitterLinkedIn

Compania locală de project management în construcții Senaria a încheiat primul trimestru din 2023 cu o creștere de 25% față de perioada similară din 2022. Valoarea serviciilor oferite – project management în construcții, construction management, due dilligence tehnic și fit out în primul trimestru al anului este de 1 milion de euro. COmpania estimează cel puțin o dublare a cifrei de afaceri față de 2022.

Anul trecut, Senaria a administrat proiecte în valoare totală de peste 20 milioane de euro. “2022 a fost un an bun pentru noi, o perioadă în care am avut mai multe proiecte noi în zona rezidențială, dar și în zona industrială. Pentru 2023 ne propunem să creștem numărul de proiecte administrate cu 30%”, a declarat Cătălin Chimir, Managing Director Senaria Management & Engineering.

Tendința de creștere este dată atât de cererea din piață în sectorul privat prin investiții în proiecte rezidențiale atipice sau industriale, cât și din proiectele de amploare din sectorul public. În primele trei luni ale lui 2023, compania a contractat proiecte din zona de management de proiect, fit-out și servicii de due diligence tehnic furnizate în vederea achiziționării de imobile către investitori privați și fonduri de investiții. Creșterea față de perioada similară a lui 2022 este de 25% și compania consideră că premisele actuale favorizează cel puțin dublarea cifrei de afaceri la nivel de 2023, cu depășirea pragului de 800.000 de euro. 

Printre proiectele realizate în anul 2022 de Senaria se numără Riverside Residence, un parc rezidențial din satul Ulmi, județul Giurgiu, Destiny Park din Băneasa, precum și un alt proiect rezidențial, Oxygen Home, dezvoltat în Pipera-Voluntari.