31.8 C
București
miercuri, iulie 24, 2024

Imobiliare – SVN Romania își întărește managerială – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Vom continua să ne extindem, lucrăm îndeaproape cu investitori care vor lansa noi proiecte în perioada următoare și avem ca obiectiv atingerea unui nivel de 2.500 de locuințe noi vândute anual în București, direct de la dezvoltator”...

Piața rezidențială locală a înregistrat rezultate bune în prima parte a acestui an, cu o creștere anuală a vânzărilor de locuințe de 26% la nivel național înregistrată în perioada ianuarie – aprilie, respectiv o creștere de 33% a vânzărilor de locuințe în București – Ilfov față de aceeași perioadă din 2023...

În cei cinci ani de activitate, compania a tranzacționat peste 6.000 de locuințe noi direct de la dezvoltator, cu o valoare cumulată de peste 700 de milioane de euro, având în portofoliul actual peste 10 proiecte rezidențiale în București și în țară.

Compania de consultanță imobiliară SVN Romania i-a numit pe Gabriel Voicu (vicepreședinte al companiei), Victor Vremera (COO) și pe Mircea Marin (senior sales project manager) în poziția de parteneri ai diviziei New Homes, care își desfășoară activitatea pe segmentul rezidențial nou, oferind servicii de consultanță și vânzare pentru proiectele rezidențiale noi. Concomitent, Victor Vremera a fost numit director de operațiuni al SVN Romania.

Urmărește-ne și pe Google News

Evenimente

30 mai – Profit News TV – Maraton Fonduri Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC Bank, Fabrica de Consultanță.
11 iunie – Medika TV – Maraton Sănătatea Aparatului Urinar
12 iunie – Profit News TV – Maraton Energie
13 iunie – Eveniment Profit.ro – Piața de Capital.forum – Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast
17 iunie – Eveniment Profit.ro – Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Meta Estate

”Numirile celor trei noi parteneri reprezintă o recunoaștere a rezultatelor excepționale înregistrate de către aceștia de-a lungul anilor și marchează o nouă etapă în dezvoltarea activității companiei pe segmentul rezidențial nou. Vom continua să ne extindem, lucrăm îndeaproape cu investitori care vor lansa noi proiecte în perioada următoare și avem ca obiectiv atingerea unui nivel de 2.500 de locuințe noi vândute anual în București, direct de la dezvoltator”, a declarat Andrei Sârbu, CEO SVN Romania.

Piața rezidențială locală a înregistrat rezultate bune în prima parte a acestui an, cu o creștere anuală a vânzărilor de locuințe de 26% la nivel național înregistrată în perioada ianuarie – aprilie, respectiv o creștere de 33% a vânzărilor de locuințe în București – Ilfov față de aceeași perioadă din 2023, conform statisticilor Agenției Naționale de Cadastru și Publicitate Imobiliară.

SVN Romania este una dintre cele mai mari companii de consultanță imobiliară active în România și compania cu cea mai extinsă activitate pe segmentul rezidențial. În cei cinci ani de activitate, compania a tranzacționat peste 6.000 de locuințe noi direct de la dezvoltator, cu o valoare cumulată de peste 700 de milioane de euro, având în portofoliul actual peste 10 proiecte rezidențiale în București și în țară. SVN Romania are mai multe birouri regionale, în Brașov și Cluj – Napoca, respectiv Arad, Bacău, Constanța, Oradea, Ploiești, Sibiu, Timișoara și Târgoviște pentru SVN Credit Romania.

La nivel internațional SVN are peste 200 de birouri în opt țări și regiuni, în care activează peste 1.600 de  consultanți imobiliari și personal administrativ.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.profit.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!