9.5 C
București
duminică, aprilie 21, 2024

Imobiliare – TAROM, reacție la Sindicatul Unit din companie: Câștigul mediu lunar/salariat a crescut cu peste 18% față de aceeași perioadă a anului trecut – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Câștigul mediu lunar/salariat a crescut cu peste 18% față de aceeași perioadă a anului trecut, peste rata actuală a inflației, anunță compania TAROM, după ce Sindicatul Unit TAROM (SUT) a transmis că managementul companiei “persiflează şi tratează cu indiferenţă drepturile angajaţilor stabilite prin contract”.

Reprezentanții companiei TAROM spun că mențin un dialog deschis și onest cu sindicatele reprezentative: “Ca urmare a primei întâlniri pe care managementul companiei a avut-o cu reprezentanții sindicatelor (joi 27 iulie a.c.) am transmis că analizăm oportunitatea unor viitoare creșteri salariale...

În cursul acestei zile, sindicatul SUT a transmis: “În cadrul primei runde de renegocieri a drepturilor financiare aferente Contractului Colectiv de Muncă încheiat pentru anii 2022-2024, managementul companiei persiflează şi tratează cu indiferenţă drepturile angajaţilor stabilite prin contract.

Câștigul mediu lunar/salariat a crescut cu peste 18% față de aceeași perioadă a anului trecut, peste rata actuală a inflației, anunță compania TAROM, după ce Sindicatul Unit TAROM (SUT) a transmis că managementul companiei “persiflează şi tratează cu indiferenţă drepturile angajaţilor stabilite prin contract”. Sindicatul a mai spus că, începând din 31 iulie, este concediat singurul angajat cu dizabilităţi al TAROM, o doamnă cu vechime de 29 de ani care este şi unic întreţinător de familie.

Reprezentanții companiei TAROM spun că mențin un dialog deschis și onest cu sindicatele reprezentative: “Ca urmare a primei întâlniri pe care managementul companiei a avut-o cu reprezentanții sindicatelor (joi 27 iulie a.c.) am transmis că analizăm oportunitatea unor viitoare creșteri salariale, numai după aprobarea planului de restructurare de care depinde influxul de capital așteptat și stabilizarea financiară a companiei”.

De asemenea, reprezentanții companiei consideră foarte importante câteva precizări cu privire la situația persoanei cu dizabilități la care face referire SUT: “Postul pe care îl ocupă momentan această persoană intră în restructurare, ca parte a planului care este menit să salveze și să revitalizeze compania TAROM. Mai mult decât atât, compania a oferit ocazia doamnei, tocmai pentru că este vorba despre o situație specială, să ocupe prin procesul de recrutare internă mai multe posturi care rămân în organigramă, inclusiv după definitivarea procesului de restructurare. Încercăm să găsim, în continuare, soluții”.

În cursul acestei zile, sindicatul SUT a transmis: “În cadrul primei runde de renegocieri a drepturilor financiare aferente Contractului Colectiv de Muncă încheiat pentru anii 2022-2024, managementul companiei persiflează şi tratează cu indiferenţă drepturile angajaţilor stabilite prin contract. Chiar dacă managementul are obligaţia indexării salariilor brute cu rata inflaţiei pentru toţi angajaţii, ni se transmite că pentru acest drept al nostru stabilit contractual, compania trebuie să ceară aprobarea Comisiei Europene, lucru total fals! Acelaşi lucru l-au transmis către Sindicat şi când au fost întrebaţi de ce renunţăm la zborurile spre Barcelona, Viena, Munchen, Roma sau Londra, că aşa a impus Comisia Europeană! Oare Comisia Europeana chiar impune tot? Sau conducătorii Ministerului Transporturilor fac alte jocuri şi sigur nu în favoarea companiei”.

Sindicatul Unit TAROM: Managementul companiei persiflează şi tratează cu indiferenţă drepturile angajaţilor

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (financialintelligence.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!