15.2 C
București
luni, mai 27, 2024

Imobiliare – Volumul lucrărilor de construcții a crescut – Sinteza

3 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

În primele zece luni, volumul lucrărilor de construcții a crescut, față de perioada similară din 2021, ca serie brută, cu 11,7%, iar ca serie ajustată în funcție de numărul de zile lucrătoare și de sezonalitate, cu 9,1%, arată datele publicate de Institutul Național de Statistică (INS).

Pe elemente de structură, creșteri au avut loc la lucrările de reparații capitale (+20,5%), lucrările de întreținere și reparații curente (+18,5%) și la lucrările de construcții noi (+8,4%).

Pe obiecte de construcții, au avut loc creșteri la clădirile nerezidențiale (+22,0%), construcțiile inginerești (+10,3%) și la clădirile rezidențiale (+3,8%)”, arată datele INS.

În primele zece luni, volumul lucrărilor de construcții a crescut, față de perioada similară din 2021, ca serie brută, cu 11,7%, iar ca serie ajustată în funcție de numărul de zile lucrătoare și de sezonalitate, cu 9,1%, arată datele publicate de Institutul Național de Statistică (INS).

”Volumul lucrărilor de construcții, ca serie brută, a crescut, pe total, cu 11,7%. Pe elemente de structură, creșteri au avut loc la lucrările de reparații capitale (+20,5%), lucrările de întreținere și reparații curente (+18,5%) și la lucrările de construcții noi (+8,4%). Pe obiecte de construcții, au avut loc creșteri la clădirile nerezidențiale (+22,0%), construcțiile inginerești (+10,3%) și la clădirile rezidențiale (+3,8%)”, arată datele INS.

Volumul lucrărilor de construcții a crescut ca serie ajustată în funcție de numărul de zile lucrătoare și de sezonalitate cu 9,1%, creștere evidențiată la lucrările de întreținere și reparații curente (+16,3%), lucrările de reparații capitale (+13,5%) și la lucrările de construcții noi (+6,2%), scrie News.ro.

Pe obiecte de construcții, creșteri au avut loc la clădirile nerezidențiale (+19,9%), clădirile rezidențiale (+5,2%) și la construcțiile inginerești (+3,8%).

OCTOMBRIE 2022 COMPARATIV CU SEPTEMBRIE 2022

Volumul lucrărilor de construcții a crescut, ca serie brută, cu 9,5%, creștere evidențiată la lucrările de reparații capitale (+12,6%), lucrările de construcții noi (+10,9%) și la lucrările de întreținere și reparații curente (+4,6%).

Pe obiecte de construcții, au avut loc creșteri la lucrările de construcții inginerești (+12,2%), clădirile nerezidențiale (+10,3%) și la clădirile rezidențiale (+3,1%).

Volumul lucrărilor de construcții a crescut, ca serie ajustată în funcție de numărul de zile lucrătoare și de sezonalitate, cu 5,6%, creștere evidențiată la lucrările de construcții noi (+10,7%) și la lucrările de reparații capitale (+5,8%).

Lucrările de întreținere și reparații curente au scăzut cu 0,3%.

Pe obiecte de construcții, volumul lucrărilor de construcții a crescut la clădirile nerezidențiale (+11,1%), construcțiile inginerești (+8,5%) și la clădirile rezidențiale (+0,9%).

OCTOMBRIE 2022 COMPARATIV CU OCTOMBRIE 2021

Volumul lucrărilor de construcții a crescut, ca serie brută, cu 34,3%, creștere evidențiată la lucrările de reparații capitale (+76,6%), lucrările de construcții noi (+31,3%) și la lucrările de întreținere și reparații curente (+28,0%).

Pe obiecte de construcții, au avut loc creșteri la lucrările de construcții inginerești (+50,2%), clădirile nerezidențiale (+41,5%) și la clădirile rezidențiale (+2,8%).

Ca serie ajustată în funcție de numărul de zile lucrătoare și de sezonalitate, volumul lucrărilor de construcții a crescut, pe total, cu 32,9%.

Pe elemente de structură s-au evidențiat creșteri la lucrările de reparații capitale (+75,2%), lucrările de întreținere și reparații curente (+32,5%) și la lucrările de construcții noi (+30,1%).

Pe obiecte de construcții, volumul lucrărilor de construcții a crescut la construcțiile inginerești (+46,7%), clădirile nerezidențiale (+42,2%) și la clădirile rezidențiale (+3,7%).

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.profit.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!