17.9 C
București
vineri, iunie 14, 2024

Retail – Plăcut la atingere – Sinteza

3 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: General

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Ursuleţ Paddington de pluş, 36 de lire, magazinele Hamleys Body din satin roşu Sculpt, 2.500 de lei, Pătură de caşmir (100% caşmir), 590 de lei, Balaclava roşie Ami Amalia, 525 de lei (cu TVA), IS Clinical GeneXC Serum 30 ml, 760 de lei, Ghete UGG Classic Clear Mini, 841,99 de lei, Set de cuţite Kan Core Standard, 349 de dolari, METAXA Private Reserve Single Batch, 0,7 l, preţ la cerere, magazine specializate METAXA Private Reserve Single Batch este o licoare specială, ce se obţine din amestecuri ce au atins vârful maturării.

Pulover Polo Ralph Lauren pentru bărbaţi din amestec de in şi bumbac

O piele fină, abia îngrijită. O după-amiază petrecută acasă, pe canapea, sub o pătură călduroasă de caşmir. O pereche de ghete îmblănite, într-o zi friguroasă de iarnă. O jucărie de pluş, ideală pentru a fi îmbrăţişată de cei mici (dar şi cei mari, deopotrivă), seara, înainte de culcare. Un cuţit „nemuritor şi rece”, din oţel perfect modelat, gata de acţiune în bucătărie. Un controller de gaming, pe care mâinile dansează cu mişcări perfect coordonate. Acestea sunt doar câteva dintre darurile pe care le-am selectat pentru a fi plăcute la atingere. Ce altceva mai poate fi considerat un cadou perfect pentru simţul tactil? Care sunt suprafeţele, materialele, produsele a căror atingere provoacă plăcere? Pe mine mintea mă duce rapid către mătase, apă, caşmir, lână (de alpaca, baby alpaca sau chiar de oaie), iarbă, cafea, satin, marmură, nisip, catifea sau sticlă. Dar, cu siguranţă, lista poate continua.     Ursuleţ Paddington de pluş, 36 de lire, magazinele Hamleys     Body din satin roşu Sculpt, 2.500 de lei, www.murmur.ro     Pătură de caşmir (100% caşmir), 590 de lei, www.laurahincu.ro     Balaclava roşie Ami Amalia, 525 de lei (cu TVA), www.amiamalia.com     IS Clinical GeneXC Serum 30 ml, 760 de lei, www.idaspa.ro     Ghete UGG Classic Clear Mini, 841,99 de lei, www.explorado.ro     Set de cuţite Kan Core Standard, 349 de dolari, www.kankitchen.com     METAXA Private Reserve Single Batch, 0,7 l, preţ la cerere, magazine specializate METAXA Private Reserve Single Batch este o licoare specială, ce se obţine din amestecuri ce au atins vârful maturării. De aceea, în fiecare an se realizează doar un singur lot din această băutură complexă, cu gust intens, voluptos şi cu textură catifelată. Toate decantoarele sunt numerotate şi poartă semnătura METAXA Masterului Constantinos Raptis. METAXA Private Reserve Single Batch se adresează celor care preferă băuturile elegante, aproape aristocratice. Licoarea poate fi savurată simplu sau cu un cub de gheaţă.     Pulover Polo Ralph Lauren pentru bărbaţi din amestec de in şi bumbac, 2.499 de lei, www.answear.com     Fotoliu Womb de la Knoll, design original Eero Saarinen 1948, preţ la cerere, disponibil prin Workspace Studio     ControllerWireless PlayStation 5 DualSense, Midnight Black, preţ la cerere, magazine specializate    

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.zf.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!