FacebookTwitterLinkedIn

Noua investiție face parte din strategia de dezvoltare a companiei pe piața locală, unde este lider pe piața de băuturi energizante, cu peste 49,1% cotă de piață și 85% distribuție numerică.

Potrivit reprezentanților companiei, prin construirea noului depozit logistic, producătorul își va dezvolta capacitatea de distributie și va eficientiza comenzile, prin reducerea timpului de livrare către partenerii-distribuitori de pe întreg teritoriul României.

„După 17 ani de activitate pe piața locală, a venit momentul să ne extindem și să eficientizăm capacitatea de depozitare și distribuție, dar suntem fericiți și să avem propriul sediu pentru echipa locală. În decursul acestor ani de activitate am devenit și ne-am păstrat poziția de lider pe piața de băuturi energizante din România, iar în perioada viitoare ne pregătim pentru extinderea produselor din gamele HELL ICE COFFEE și XIXO pe piața din România și ne propunem ca și pe aceste categorii să atingem, în curând, performanțele pe care le avem cu gama de băuturi energizante HELL ENERGY”,a declarat Micșunica Pelaghie, director național HELL ENERGY România.

Proiectul recent încheiat este format dintr-o clădire de birouri cu o suprafață de 3.800 mp și o hală de depozitare de 10.000 mp, cu o capacitate de stocare de 12.500 de paleți, din care vor fi efectuate livrări către aproape 200 de parteneri-distribuitori HELL ENERGY din toată țara.

În 2022, HELL ENERGY a raportat un volum de vânzări în creștere cu 20% față de 2021, raportat la întregul portofoliu de produse (HELL ENERGY, Swiss Laboratory, XIXO, HELL ICE COFFEE). La nivel valoric, pe piața din România, activitatea HELL ENERGY a generat în 2022 o cifră de afaceri de 64 milioane de euro.

HELL ENERGY se află printre brandurile de larg consum la nivel global, cu produse vândute în mare parte în Europa și Asia.

HELL ENERGY a fost fondată în anul 2006 ca o afacere de familie și încă operează sub același patronat. În prezent, brandul se regăsește în peste 50 de țări din toată lumea. Din 2017, compania își produce singură ambalajele în propria fabrică de aluminiu. În 2019, brandul a lansat o nouă categorie de produse pe bază de cafea și lapte, HELL ICE COFFEE.