31.8 C
București
miercuri, iulie 24, 2024

Retail – Hell Energy a inaugurat sediul și depozitul logistic din Ungheni, județul Mureș – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Hell Energy a inaugurat noul depozit logistic și sediul central din orașul Ungheni, județul Mureș, a căror investiție, demarată la începutul anului 2022, a fost de 18 milioane de euro.

Ansamblul este format dintr-o clădire de birouri cu o suprafață de 3.800 mp și o hală de depozitare de 10.000 mp, cu o capacitate de stocare de 12.500 de paleți, din care vor fi efectuate livrări către aproape 200 de de distribuitori din toată țara...

În 2022, compania Hell Energy a avut un volum de vânzări în creștere cu 20% față de 2021, raportat la întregul portofoliu de produse (HELL ENERGY, Swiss Laboratory, XIXO, HELL ICE COFFEE).

Hell Energy a inaugurat noul depozit logistic și sediul central din orașul Ungheni, județul Mureș, a căror investiție, demarată la începutul anului 2022, a fost de 18 milioane de euro. Ansamblul este format dintr-o clădire de birouri cu o suprafață de 3.800 mp și o hală de depozitare de 10.000 mp, cu o capacitate de stocare de 12.500 de paleți, din care vor fi efectuate livrări către aproape 200 de de distribuitori din toată țara.

În 2022, compania Hell Energy a avut un volum de vânzări în creștere cu 20% față de 2021, raportat la întregul portofoliu de produse (HELL ENERGY, Swiss Laboratory, XIXO, HELL ICE COFFEE). La nivel valoric, pe piața din România, activitatea Hell Energy a generat în 2022 o cifră de afaceri de 64 milioane de euro.

Noua investiție face parte din strategia de dezvoltare a companiei pe piața locală, unde Hell Energy este lider în categoria de băuturi energizante, cu peste 49,1% cotă de piață și 85% distribuție numerică.

Odată cu deschiderea noul depozit logistic din Ungheni, Hell Energy își va dezvolta capacitatea de distributie și va eficientiza comenzile, prin reducerea timpului de livrare către partenerii-distribuitori de pe întreg teritoriul României.

„După 17 ani de activitate pe piața locală, a venit momentul să ne extindem și să eficientizăm capacitatea de depozitare și distribuție, dar suntem fericiți și să avem propriul sediu pentru echipa locală. În decursul acestor ani de activitate am devenit și ne-am păstrat poziția de lider pe piața de băuturi energizante din România, iar în perioada viitoare ne pregătim pentru extinderea produselor din gamele HELL ICE COFFEE și XIXO pe piața din România și ne propunem ca și pe aceste categorii să atingem, în curând, performanțele pe care le avem cu gama de băuturi energizante HELL ENERGY”, a declarat Micșunica Pelaghie, Director Național Hell Energy România.

La ceremonia de deschidere au participat oficiali din partea autorităților locale, parteneri,reprezentanți ai operatorilor economici importanți din regiune și echipele de management Hell Energy România și Ungaria.

„De la demararea proiectului din Ungheni și până în prezent, în zona respectivă au sosit noi investitori, ceea ce va contribui la dezvoltarea economică a regiunii și la crearea de noi oportunități pentru tinerii din oraș și proximitate”, a declarat Victor Prodan, primarul orașului Ungheni.

Hell Energy se află printre brandurile de larg consum la nivel global, cu produse vândute în mare parte în Europa și Asia.

Hell Energy a fost fondată în anul 2006 ca o afacere de familie și încă operează sub același patronat. Brandul a devenit liderul pieței de băuturi energizante din Ungaria într-un timp record, de numai patru ani. Grație conceptului creativ, strategiei de vânzări și campaniilor memorabile de marketing, astăzi HELL este prezent în peste 50 de țări din toată lumea.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (modernbuyer.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!