27.6 C
București
luni, aprilie 15, 2024

Retail – A fost construit avionul F-35 cu numărul 1.000 – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Lockheed Martin a atins o piatră de hotar uriaşă în producţia de aeronave F-35 Joint Strike Fighter, după ce a terminat construirea celui de al 1.000-lea. Avionul, deşi este gata, nu va fi livrat până nu va fi modernizat la varianta Block 4, care este încă în testare, arată The Drive.

Odată ce aceste avioane primesc hardware-ul TR-3 necesar şi software-ul final TR-3 este disponibil, acestea vor continua prin procesul de producţie, inclusiv parcarea, până când vor fi livrate,” au răspuns producătorii unei solicitări din partea The Drive.

La începutul lunii ianuarie, compania producătoare a anunţat că programul F-35 a acumulat peste 773.000 de ore de zbor, a instruit peste 2.280 de piloţi şi 15.400 de mecanici în 14 ţări şi a zburat peste 469.000 de ieşiri totale.

Lockheed Martin a atins o piatră de hotar uriaşă în producţia de aeronave F-35 Joint Strike Fighter, după ce a terminat construirea celui de al 1.000-lea. Avionul, deşi este gata, nu va fi livrat până nu va fi modernizat la varianta Block 4, care este încă în testare, arată The Drive.„Continuăm să producem avioane F-35 în ritm şi avem avioane în diferite etape ale procesului final de producţie. Odată ce aceste avioane primesc hardware-ul TR-3 necesar şi software-ul final TR-3 este disponibil, acestea vor continua prin procesul de producţie, inclusiv parcarea, până când vor fi livrate,” au răspuns producătorii unei solicitări din partea The Drive.La începutul lunii ianuarie, compania producătoare a anunţat că programul F-35 a acumulat peste 773.000 de ore de zbor, a instruit peste 2.280 de piloţi şi 15.400 de mecanici în 14 ţări şi a zburat peste 469.000 de ieşiri totale. În prezent, există 32 de baze şi 11 nave care găzduiesc sau sunt capabile să găzduiască aeronave F-35. În prezent, există 17 ţări care participă la programul internaţional Joint Strike Fighter (JSF).În 2024, este posibil ca şi România să se alăture programului, după ce Ministerul Apărării a obţinut în 2023 aprobarea Parlamentului pentru achiziţia a două escadrile, 32 de aparate, cu 6 miliarde de euro. 

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (monitorulapararii.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!