23.9 C
București
marți, iulie 23, 2024

Retail – Afacerile Plimob din Sighetu Marmaţiei, unul dintre furnizorii locali importanţi de scaune pentru concernul suedez IKEA, au scăzut cu 8,2% în 2023, ajungând la 203,9 mil. lei – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Afacerile Plimob din Sighetu Marmaţiei, unul dintre furnizorii locali importanţi de scaune pentru concernul suedez IKEA, au scăzut cu 8,2% în 2023, ajungând la 203,9 mil.

Compania Plimob din Sighetu Marmaţiei, în acţio nariatul căria se află şi antreprenorul Vasile Godja, unul dintre furnizorii locali importanţi de scaune pentru con cernul suedez IKEA, a raportat pentru 2023 o cifră de afaceri de 203,9 mil.

lei (970.000 de euro), mai mare cu 1% faţă de anul precedent, când pro ducătorul de scaune din Sighetu Marmaţiei a obţinut un câştig net de 4,7 mil.

Compania Plimob din Sighetu Marmaţiei, în acţio­nariatul căria se află şi antreprenorul Vasile Godja, unul dintre furnizorii locali importanţi de scaune pentru con­cernul suedez IKEA, a raportat pentru 2023 o cifră de afaceri de 203,9 mil. lei (41,2 mil. euro), în scădere cu 8,2% faţă de anul anterior, când compania a avut afaceri de 222,2 mil. lei (45 mil. euro), conform calculelor ZF făcute pe baza datelor de la Ministerul Finanţelor.

Plimob a realizat anul trecut un profit net de aproximativ 4,8 mil. lei (970.000 de euro), mai mare cu 1% faţă de anul precedent, când pro­ducătorul de scaune din Sighetu Marmaţiei a obţinut un câştig net de 4,7 mil. lei (963.000 de euro), conform datelor publice. Compania a ajuns anul trecut la un număr mediu de 1.010 angajaţi.

Fabrica de scaune din Sighetu Marmaţiei şi-a început activitatea în urmă cu 138 de ani, când au fost realizate şi primele produse tâmplăreşti, printre care şi scaunele curbate. Plimob este o companie cu capital integral pri­vat, având ca principal domeniu de activitate producerea de scaune pliante şi mic mobilier din lemn.


Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.zf.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!