31.8 C
București
miercuri, iulie 24, 2024

Retail – Agroland Business System, grup antreprenorial de retail, agricultură şi alimentaţie, îi cooptează în echipa de conducere pe Adrian Gafiţa şi Lucian Luca – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Lucian Luca, numit Director Naţional de Retail, are o experienţă de 17 ani în sectorul de retail, perioadă în care a activat în cadrul mai multor companii internaţionale de retail, prezente pe piaţa din România, printre care Lidl şi H&M.

Agroland Business System a realizat în acest an investiţii de peste 3,5 milioane de euro, direcţionate în special către diviziile de food şi retail, care au avut un impact şi asupra diviziei de agribusiness, ceea ce demonstrează activitatea integrată a companiei.

În zona de food, investiţiile au fost realizate pentru pregătirea fabricilor de furaje de la Caransebeş şi Işalniţa, precum şi în demararea producţiei de ouă lichide la Mihăileşti, care va avea loc în prima parte a anului 2023.

Agroland Business System (simbol bursier AG), grup antreprenorial românesc de retail, agricultură şi alimentaţie, care deţine cea mai mare reţea de magazine agricole din România, anunţă întărirea echipei de management prin numirea lui Adrian Gafiţa în funcţia de Director Financiar şi a lui Lucian Luca în funcţia de Director Naţional de Retail. Adrian Gafiţa are o experienţă de peste 12 ani în domeniul financiar şi contabil, dobândită atât în cadrul unor companii locale active în acest sector, cât şi într-o companie de consultanţă din Big Four. În noua sa poziţie, acesta va coordona activitatea departamentului financiar al Agroland Business System.
Lucian Luca, numit Director Naţional de Retail, are o experienţă de 17 ani în sectorul de retail, perioadă în care a activat în cadrul mai multor companii internaţionale de retail, prezente pe piaţa din România, printre care Lidl şi H&M.   În cadrul Agroland, Lucian Luca va fi responsabil de implementarea strategiei de vânzări a companiei pentru eficientizarea proceselor şi a portofoliului de produse. „O echipă puternică de management reprezintă unul dintre pilonii unei afaceri sustenabile şi prospere şi ne bucurăm că reuşim să aducem alături de noi oameni cu o viziune similară cu a noastră”, spune Horia Cardoş, fondator şi CEO al Agroland Business System.

Agroland Business System a realizat în acest an investiţii de peste 3,5 milioane de euro, direcţionate în special către diviziile de food şi retail, care au avut un impact şi asupra diviziei de agribusiness, ceea ce demonstrează activitatea integrată a companiei. În zona de food, investiţiile au fost realizate pentru pregătirea fabricilor de furaje de la Caransebeş şi Işalniţa, precum şi în demararea producţiei de ouă lichide la Mihăileşti, care va avea loc în prima parte a anului 2023. În ceea ce priveşte divizia de retail, în acest an Agroland a deschis şapte noi magazine MEGA, o etapă importantă în strategia companiei de a se axa pe acest tip de magazin, în locul celui tradiţional. În primele nouă luni din 2022, Agroland Business System a înregistrat venituri consolidate de 255,1 milioane de lei, o creştere cu 32% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, şi un profit net de 3,6 milioane de lei, o scădere cu 53% comparativ cu primele nouă luni din 2021, ca urmare a creşterii rapide a costurilor şi investiţiile semnificative realizate de companie pe tot parcursul anului 2022. Agroland Business System este listată pe piaţa AeRO a Bursei de Valori Bucureşti începând cu data de 1 martie 2021 şi se tranzacţionează sub simbolul AG. În prezent, compania are o capitalizare de piaţă de aproximativ 96 milioane de lei. 

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.zf.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!