22 C
București
luni, iulie 22, 2024

Retail – Americanii de la Covetrus au ajuns la afaceri de aproape 49 mil. euro cu distribuitorul de medicamente şi suplimente veterinare Maravet Baia Mare – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: General

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Compania Maravet din Baia Mare, con tro lată de gigantul ame ri can Covetrus, a raportat pentru 2022 o cifră de afaceri de 239,6 mil.

euro), în creştere cu 8,6% faţă de anul anterior, când compania a avut afaceri de 220,6 mil.

euro), potrivit calculelor ZF făcute pe baza datelor de la Ministerul Finanţelor.

Compania Maravet din Baia Mare, con­tro­­­lată de gigantul ame­ri­can Covetrus, a raportat pentru 2022 o cifră de afaceri de 239,6 mil. lei (48,6 mil. euro), în creştere cu 8,6% faţă de anul anterior, când compania a avut afaceri de 220,6 mil. lei (44,8 mil. euro), potrivit calculelor ZF făcute pe baza datelor de la Ministerul Finanţelor. Maravet a realizat anul trecut un profit net de 20,6 mil. lei (4,2 mil. euro), mai mare cu aproximativ 1% faţă de anul precedent, când compania a obţinut un câştig net de 20,4 mil. lei (4,1 mil. euro), conform datelor publice. Distribuitorul de medicamente şi suplimente veterinare din Baia Mare a ajuns anul trecut la un număr mediu de 133 de angajaţi.

Maravet, cu sediul şi depozite în Baia Mare, se ocupă cu importul şi distribuţia medicamentelor de uz veterinar, a hranei şi a altor articole pentru animalele de companie, a furajelor şi a aditivilor furajeri pentru fermele de creştere a animalelor, a produselor necesare asigurării igienei şi biosecurităţii în unităţile pentru creşterea animalelor şi în industria alimentară

Maravet distribuie pe piaţa locală peste 16.700 de produse pentru uz veterinar, potrivit informaţiilor de pe site-ul companiei.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.zf.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!