7 C
București
marți, martie 28, 2023

Retail – ANALIZĂ ZF. Cum arată producţia de electrocasnice din Europa: Cu nouă fabrici, România se conturează ca un hub regional de producţie de frigidere, espressoare şi aragaze, dar e departe de marii jucători din Occident – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Italia, Franţa şi Germania sunt, prin prisma numărului de fabrici de electrocasnice pe care le găzduiesc, cei mai mari producători de maşini de spălat, aspiratoare, frigidere şi alte echipamente casnice ♦ Mai bine de jumătate dintre ţările analizate (15 state) au mai puţin de cinci unităţi de producţie fiecare.

Această cifră poziţiona piaţa locală între primele zece ţări europene din punct de vedere al numărului de unităţi de producţie de aparate de uz casnic precum frigidere, espressoare sau aragaze, arată o analiză ZF pe baza datelor APPLiA – Home Appliance Europe...

În contextul în care mai bine de jumătate dintre ţările analizate (15 state) au mai puţin de cinci unităţi de producţie fiecare, România stă bine pe harta euro peană a fabricilor de electrocasnice, dar totuşi e departe de marii jucători din Occident...

Italia, Franţa şi Germania sunt, prin prisma numărului de fabrici de electrocasnice pe care le găzduiesc, cei mai mari producători de maşini de spălat, aspiratoare, frigidere şi alte echipamente casnice ♦ Mai bine de jumătate dintre ţările analizate (15 state) au mai puţin de cinci unităţi de producţie fiecare.

România avea anul trecut nouă fabrici de electrocasnice, este vorba de cele ale Arctic (două fabrici), De’Longhi (2), Electrolux (1), Philips (1), CER Cleaning (2) şi Electroargeş (1), potrivit datelor ZF. Această cifră poziţiona piaţa locală între primele zece ţări europene din punct de vedere al numărului de unităţi de producţie de aparate de uz casnic precum frigidere, espressoare sau aragaze, arată o analiză ZF pe baza datelor APPLiA – Home Appliance Europe, asociaţia de profil de pe Bătrânul Continent.

În contextul în care mai bine de jumătate dintre ţările analizate (15 state) au mai puţin de cinci unităţi de producţie fiecare, România stă bine pe harta euro­peană a fabricilor de electrocasnice, dar totuşi e departe de marii jucători din Occident. Italia, Franţa şi Germania sunt, prin prisma numărului de fabrici de electro­casnice pe care le găzduiesc, cei mai mari producători de maşini de spălat, aspitatoare, frigidere şi alte echipamente casnice. Fiecare ţară are peste 26 de asemenea unităţi de producţie. Pe locul patru se află Polonia, o ţară care de-a lungul ultimelor trei decenii şi-a dezvoltat puternic această industrie, atrăgând nume mari – precum Samsung sau Whirlpool – care au ales-o ca destinaţie de producţie datorită unui cumul de factori printre care se numără poziţia geografică, expertiza anterioară în domeniu şi infrastructura bună către Occident.

 

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.zf.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!