11 C
București
vineri, februarie 23, 2024

Retail – Andreea Moldovan preia funcţia de managing director al Avon Europe, iar Roxana Popescu devine noul general manager Avon România şi Moldova – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Ea va coordona o regiune ce curprinde patru pieţe principale, anume Italia, Polonia, Marea Britanie şi România, şi alte 20 de pieţe secundare.

Ea are o experienţă de 25 de ani în cadrul Avion, iar în ultimii 11 ani a condus în calitate de general manager mai multe grupuri de ţări.

Roxana Popescu lucrează în cadrul companiei de mai bine de 20 de ani, iar în ultimii cinci ani a ocupat rolul de head of sales.

Andreea Moldovan, până acum general manager al Avon Southern Europe, devine managing director Avon Europe. Ea va coordona o regiune ce curprinde patru pieţe principale, anume Italia, Polonia, Marea Britanie şi România, şi alte 20 de pieţe secundare. „Sunt extrem de entuziasmată de pasul pe care îl fac şi de transformarea prin care Avon trece în acest moment. Am toată încrederea că noua formulă în care vom funcţiona ne va duce şi mai aproape de un model de business agil, gata să ţină pasul cu nevoile mereu în schimbare ale consumatorilor”, spune Andreea Moldovan. Ea are o experienţă de 25 de ani în cadrul Avion, iar în ultimii 11 ani a condus în calitate de general manager mai multe grupuri de ţări. Odată cu promovarea Andreei Moldovan la conducerea Avon Europe, Roxana Popescu devine noul general manager al Avon România şi Moldova. Roxana Popescu lucrează în cadrul companiei de mai bine de 20 de ani, iar în ultimii cinci ani a ocupat rolul de head of sales. „Este o onoare să preiau acest rol şi să am ocazia să continui să cresc alături de o echipă care pur şi simplu străluceşte prin rezultatele ei printre ţările Avon. Proiectele României sunt aplaudate la nivel global, colegi din echipa noastră ocupă poziţii cheie în pieţe din toată lumea, iar asta mă responsabilizează să alimentez în continuare acest spirit”, spune Roxana Popescu.

  


Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.zf.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!