11 C
București
vineri, februarie 23, 2024

Retail – Antreprenori locali. Lanţul Cărtureşti pune pe harta dezvoltării pentru anul viitor librării noi în Satu Mare, Baia Mare, Piteşti şi noi magazine în Iaşi şi Cluj: „În noiembrie am avut creştere cu 20% şi estimăm acest avans până la final de an“. Reţeaua a raportat afaceri de 55 mil. euro anul trecut. – Sinteza

1 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: In prelucrare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Nicoleta Dumitru şi Şerban Radu, cei doi acţionari ai lanţului de librării Cărtureşti Lanţul de librării Cărtureşti, controlat de Nicoleta Dumitru şi Şerban Radu, estimează că va finaliza anul acesta cu afaceri mai mari cu 20%, în con­textul în care vânzările au crescut, iar reţeaua s-a extins cu magazine în mai multe oraşe din ţară.

Nicoleta Dumitru şi Şerban Radu, cei doi acţionari ai lanţului de librării Cărtureşti
Lanţul de librării Cărtureşti, controlat de Nicoleta Dumitru şi Şerban Radu, estimează că va finaliza anul acesta cu afaceri mai mari cu 20%, în con­textul în care vânzările au crescut, iar reţeaua s-a extins cu magazine în mai multe oraşe din ţară.

„Noiembrie a fost o lună foarte bună, am avut o creştere cu 20% pe toată luna faţă de noiembrie anul trecut. De Black Friday am avut o creştere cu 70-80% faţă de peri­oada similară a anului trecut. Estimăm acest avans de două cifre până la final de an“, a spus pentru ZF Şerban Radu, unul din cei doi acţionari ai lanţului de librării.

Lanţul a deschis în acest an la Cluj-Napoca o librărie în Muzeul Far­maciei (Casa Hintz), o librărie la Târgu-Mureş în centrul comercial Shopping City, pe 422 mp, în Bacău, în Arena Mall pe 200 mp, în Râmnicu Vâlcea, pe 160 mp în Shopping City şi Cărtureşti Fandom, Ve­rona în locul fostei cafenele Cafe Verona de la subsolul librăriei. În iulie a deschis o librărie la Zalău. Mai mult, Cărtureşti a pus pe harta dez­voltării şi Aradul şi Craiova.

„Vrem să acoperim cât mai multe oraşe din ţară, mergem unde este cerere, deşi cos­tul cu deschiderea unei librării aproape că s-a du­blat. Consumul este însă în creştere atât volu­mic, ca număr de unităţi, dar şi valoric“.


Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.zf.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!