24 C
București
miercuri, iulie 24, 2024

Retail – Antreprenori locali. Procesatorul de carne CIA Aboliv din Cluj a ajuns la afaceri de 245 milioane de lei după un plus de 28% în 2023. Compania a crescut în ultimii ani inclusiv cu ajutorul unui ajutor de stat şi al fondurilor SAPARD. – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Producătorul de pre parate din carne CIA Aboliv din localitatea Mihai Viteazu, judeţul Cluj, controlat de antrep renorul Bogdan Ilie Daniel, a terminat anul 2023 cu o cifră de afaceri de peste 245 de milioane de lei, în creştere cu 28% faţă de anul precedent, arată datele de la Minis terul de Finanţe.

Com pania s-a dezvoltat inclusiv cu ajutorul unui ajutor de stat pentru care a aplicat în 2019, dar şi al fondurilor SAPARD, astfel că faţă de 2014 businessul companiei a crescut de peste patru ori.

„De la o făbricuţă care fo losea tehnicile acelor vremuri, cu un total de 20 de angajaţi şi o dis tribuţie a produselor într-un areal res trâns, compania noastră a ajuns să fie un jucător principal pe pia ţa din România...

CIA Aboliv are şi propria reţea de magazine sub brandul BRIO în judeţul Cluj.
Producătorul de pre­parate din carne CIA Aboliv din localitatea Mihai Viteazu, judeţul Cluj, controlat de antrep­renorul Bogdan Ilie Daniel, a terminat anul 2023 cu o cifră de afaceri de peste 245 de milioane de lei, în creştere cu 28% faţă de anul precedent, arată datele de la Minis­terul de Finanţe. Acesta este cel mai înalt nivel al businessului produ­cătorului înfiin­ţat în urmă cu mai bine de 30 de ani. Ca nivel al businessului, CIA Aboliv nu intră în topul celor mai mari jucători din piaţa cărnii, însă este cu siguranţă una dintre cele mai dina­mice businessuri din do­meniu. Com­pania s-a dezvoltat inclusiv cu ajutorul unui ajutor de stat pentru care a aplicat în 2019, dar şi al fondurilor SAPARD, astfel că faţă de 2014 businessul companiei a crescut de peste patru ori.

„De la o făbricuţă care fo­losea tehnicile acelor vremuri, cu un total de 20 de angajaţi şi o dis­tribuţie a produselor într-un areal res­trâns, compania noastră a ajuns să fie un jucător principal pe pia­ţa din România, cu peste 400 de angajaţi, o fabrică desfăşurată pe o suprafaţă de peste cinci hec­tare“, se arată pe site-ul com­pa­niei. De altfel, în 2023 pro­ducătorul a avut în medie 440 de angajaţi, conform informaţiilor de pe site-ul Ministerului de Finanţe. Profitul net al companiei s-a ridicat la 18,2 milioane de lei, uşor mai mare faţă de anul prece­dent. Printre investiţiile recente realizate de companie se numără şi o hală de matirare, feliere şi ambalare, inaugurată în 2022. Valoarea investiţiei a fost de 3,5 milioane de euro, iar suprafaţa halei este de peste 1.000 mp, având o ca­pa­citate de maturare crud-uscate de 29 tone pe săptămână, conform datelor de pe site-ul companiei.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.zf.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!