2.5 C
București
marți, ianuarie 31, 2023

Retail – Bill Gates şi-a vândut toate acţiunile de la Fondul Proprietatea pe care le deţinea prin intermediul fundaţiei caritabile – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

♦ La final de 2021 (cele mai recente date), în portofoliul de investiţii al fundaţiei caritabile a lui Bill Gates nu mai figurează investiţia la Fondul Proprietatea, cea care la final de 2020 avea o valoare de 3,6 mil.

Astfel, la final de 2021 (cele mai recente date), în portofoliul de investiţii al fundaţiei caritabile a lui Bill Gates nu mai figurează investiţia la Fondul Proprietatea, cea care la final de 2020 avea o valoare de 3,6 mil.

BusinessMagazin La 6 ani a primit primul calculator, la 12 ani ştia să codeze, la 16 ani a renunţat la şcoală şi, înainte să împlinească 30 de ani, a construit o companie internaţională.

Bill Gates este investitor şi la compania sud-africană Naspers, acţionarul majoritar al celui mai mare retailer online din România, eMAG, cu un plasament de 10,5 mil. dolari, dar şi la Prosus, companie care grupează operaţiunile din e-commerce ale Naspers, cu 30,5 mil. dolari.
♦ La final de 2021 (cele mai recente date), în portofoliul de investiţii al fundaţiei caritabile a lui Bill Gates nu mai figurează investiţia la Fondul Proprietatea, cea care la final de 2020 avea o valoare de 3,6 mil. dolari (18 mil. lei).

Prin intermediul fundaţiei caritabile pe care o con­trolează împreună cu fosta sa soţie, Bill Gates, unul dintre cei mai bogaţi oameni de afaceri la nivel mondial şi cofondator al Microsoft, a vândut toate acţiunile pe care le avea la Fondul Proprietatea chiar înainte ca fondul să anunţe că va începe procesul de listare a Hidroelectrica, „perla“ energiei româneşti.

Astfel, la final de 2021 (cele mai recente date), în portofoliul de investiţii al fundaţiei caritabile a lui Bill Gates nu mai figurează investiţia la Fondul Proprietatea, cea care la final de 2020 avea o valoare de 3,6 mil. dolari (18 mil. lei), iar la final de 2019 circa 8,8 mil. dolari (45 mil. lei). Investiţiile erau prin intermediul certificatelor de depozit globale, adică acţiunile Fondului Proprietatea tranzacţio­nate pe bursa de la Londra.

 

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.zf.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!