34.7 C
București
sâmbătă, iulie 20, 2024

Retail – Bogdana Gheorghe, Managing Director, RetailZoom România este speaker în cadrul evenimentului Retail & HoReCa Distribution 2024 – Sinteza

1 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: In prelucrare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

În prezentarea sa, din prima parte a conferinței Retail & HoReCa Distribution 2024, Bogdana Gheorghe, Managing Director, RetailZoom va prezenta rezultatele industriei de retail FMCG, din 2023 și din prima parte a anului 2024, astfel: – Cum a arătat expansiunea IKA în 2023 și 2024. Pe ce formate de retail au mizat cel mai mult

În prezentarea sa, din prima parte a conferinței Retail & HoReCa Distribution 2024, Bogdana Gheorghe, Managing Director, RetailZoom va prezenta rezultatele industriei de retail FMCG, din 2023 și din prima parte a anului 2024, astfel:

– Cum a arătat expansiunea IKA în 2023 și 2024. Pe ce formate de retail au mizat cel mai mult operatorii, care este numărul estimativ de magazine deschise în perioda 2023 și 2024.
– Formate mari vs formate mici, expansiunea în orașele mari vs orașe mici, urban vs rural – ce a predominat în strategia de expansiune?
– Formate inovative – de exemplu, IKA a introdus magazine fără casieri și servicii de livrare rapidă pentru a îmbunătăți experiența de cumpărături și a eficientiza operațiunile.
– Cum a arătat expansiunea Local KA în 2023 și 2024, cine sunt principalii operatori. Au reușit cei din Local KA să se alinieze platformelor de vânzări online?
– Ce știm despre jucătorii noi din piață – Froo, Good2Go – și despre strategia anunțată de ei?

– Formatul convenience – este acesta pariul câștigător pentru expansiunea progresivă a comercianților?

– Ce trenduri afectează segmentul de comerț tradițional și cum răspundem acestora.

Înscrierile la cea de-a X-a ediție a Retail & Horeca Distribution, unicul eveniment B&B dedicat exclusiv industriei de distribuție sunt în plină desfășurare.

Modern Buyer așteaptă şi în acest an un număr de 200 de participanţi din diverse regiuni ale țării, din rândul companiilor specializate în distribuția către TT sau HoReCa, dar şi al furnizorilor de soluții pentru acest sector: software, ambalaje, training, logistică, transport ș.a.

Cu fiecare ediție, Retail & Horeca Distribution a devenit un punct de referință ferm în calendarul profesional al antreprenorilor și managerilor din industria de distribuție și supply chain management, iar ediția din acest an nu face excepție.

Analiza sectorială unică ce înglobează cifre cheie de la cei mai mari 100 de distribuitori în retail și HoReCa va aduce informații valoroase și o radiografie a dinamicii acestui sector.

Antreprenori de top vor prezenta modelele de afaceri și modul în care ele influențează eficiența și competitivitatea lanțului de aprovizionare. Live Polls & Survey despre prioritățile anului 2025, zona expo hall cu degustări și prezentări de produse, cina de afaceri din seara de 26 septembrie sunt alte câteva ingrediente ale unei ediții aniversare, care-și propune să consolideze colaborarea între producători, distribuitori și alți actori din lanțul de aprovizionare.

Ediția aniversară cu numărul X a acestui eveniment va avea loc în data de 26 septembrie 2026 la Hotel Qosmo din Brașov.

Conferință – Dezbateri în plen 09.30 – 16.00;

Expo Hall – spațiu expozițional pus la dispoziția furnizorilor care doresc să își prezinte soluțiile și inovațiile dedicate comerțului tradițional, dar și operatorilor HoReCa;

Cină de afaceri – cadrul perfect pentru discuții relaxate și posibilitatea de a găsi noi arii de colaborare în business.

Informații despre înscrierile la cea de-a X-a ediție a Retail & Horeca Distribution, dar și despre modalitățile de promovare în cadrul evenimentului sau despre achiziționarea unui stand de prezentare, puteți obține de la colegii noștri: Andrada Bercaru – andrada.bercaru@modernbuyer.ro și Maria Hurduc (maria.hurduc@modernbuyer.ro) prin telefon la 0721.049.190 și 0729.880.041.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (modernbuyer.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!