25.8 C
București
duminică, aprilie 14, 2024

Retail – Bringo lansează Bringo Mall – o singură comandă din mai multe magazine, cu o singură taxă de livrare – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Bringo este o aplicație de cumpărături online, unde poți găsi tot ce ai nevoie – de la legume și fructe, până la echipament sportiv și cărți din cele peste 300 de magazine partenere – în total...

Prezenta de peste 10 ani pe piata romaneasca, publicatia online Modern Buyer se adreseaza profesionistilor in achizitii si vanzari din industriile retail, FMCG, horeca, do-it-yourself, electro-IT, e-commerce.

Bringo România introduce Bringo Mall, un serviciu disponibil în premieră pe piața de e-commerce și e-grocery din România. Atât clienții actuali Bringo, cât și utilizatorii noi ai aplicației pot cumpăra din mai multe magazine, disponibile în același centru comercial, printr-o singură comandă plasată, cu costul unei singure livrări.

Serviciul nu este disponibil momentan în orașele: Arad, Bacău, Bârlad, Drobeta Turnu-Severin și Satu Mare, însă se fac eforturi susținute pentru a-l pune la dispoziție și în caeste orașe.

“Bringo Mall este un concept unic pe piața românească, ce va beneficia de o gamă diversă și de oportunitatea de a avea într-o singură comandă mai multe tipuri de produse, fără să ne limităm la un singur magazin. Este cea mai simplă metodă pentru consumatorii noștri de a-și face cumpărăturile, din mai multe locuri, în același timp”, spune Florina Dobre, Director General al Bringo România.

Disponibilitatea Bringo Mall pentru utilizatorii Bringo se adaugă unei liste importante de beneficii deja existente în aplicație, complementare cu acesta: posibilitatea utilizării cardurilor de loialitate de la magazinele partenere Bringo și beneficierea de aceleași discounturi de care s-ar bucura și în cazul cumpărăturilor offline, prețuri identice cu cele de la raft, personal shopper-ul care oferă asistență personalizată de-a lungul întregii comenzi și garanția primirii banilor înapoi în cazul în care clienții sunt nemulțumiți de starea produselor livrate, indiferent de categoria acestora.

Bringo este o aplicație de cumpărături online, unde poți găsi tot ce ai nevoie – de la legume și fructe, până la echipament sportiv și cărți din cele peste 300 de magazine partenere – în total, peste 90 000 de produse cu mai multe opțiuni de livrare: în 30 sau 90 minute, livrare planificată în aceeași zi sau serviciul Click & Collect.

Beneficiul major pe care îl are aplicația Bringo față de alte platforme este serviciul de personal shopper. Ai o persoană dedicată pentru comanda ta care face cumpărăturile pentru tine așa cum le-ai face tu, îți permite să modifici în timp real lista de cumpărături și îți oferă alternative pentru produsele indisponibile.

Bringo este disponibilă în peste 37 de orașe din România, dar și în alte două țări, prin Bringo International.

 

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (modernbuyer.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!