32 C
București
duminică, iulie 21, 2024

Retail – Campania ZF Fabricile României. Cele mai mari 50 de fabrici din judeţul Cluj adună împreună afaceri de 12 miliarde lei – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

♦ Cele mai mari companii din industria prelucrătoare clujeană sunt De’Longhi, Emerson şi Terapia, singurii jucători care au reuşit să obţină afaceri de peste 1 miliard lei în 2022.

Cele mai mari 50 de fabrici din judeţul Cluj au adunat afaceri cumulate de 12 mi liarde lei în 2022, potrivit date lor Regis trului Comerţului.

Principalele fabrici după cifra de afa ceri obţinută în 2022 au fost De’Longhi, cu venituri de 2 miliarde lei, Emerson, 1,3 mili arde lei, şi Terapia, 1 miliarde lei.

♦ Cele mai mari companii din industria prelucrătoare clujeană sunt De’Longhi, Emerson şi Terapia, singurii jucători care au reuşit să obţină afaceri de peste 1 miliard lei în 2022.

Cele mai mari 50 de fabrici din judeţul Cluj au adunat afaceri cumulate de 12 mi­liarde lei în 2022, potrivit date­lor Regis­trului Comerţului. Industria prelucrătoare din Cluj este formată din jucători care activează în mai multe sectoare economice.

Principalele fabrici după cifra de afa­ceri obţinută în 2022 au fost De’Longhi, cu venituri de 2 miliarde lei, Emerson, 1,3 mili­arde lei, şi Terapia, 1 miliarde lei. Industria prelucrătoare din Cluj este for­mată din jucători cu acti­vitate în mai multe sectoare economice. Deşi la vârful clasamentului, sectoarele care domină sunt fabricarea de aparate electrocasnice, a in­strumentelor de navigaţie şi medi­ca­mente, industria prelucrătoare din Cluj numără şi fabrici din domeniul alimen­tar, cosmetice şi materiale de construcţii. Liderul industriei prelucrătoare din Cluj este De’Longhi, parte din grupul italian cu acelaşi nume, o afacere de familie cu o istorie de peste un secol.



Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.zf.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!