24 C
București
miercuri, iulie 24, 2024

Retail – Caroli: Am făcut investiţii cumulate de peste 10 mil. euro în logistică şi în noi linii de ambalare  – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Roxana Manolescu, CEO al producătorului de meze luri Caroli Foods Group, în 2022 compania şi-a îmbu nă tă ţit lanţul logistic, astfel că unul dintre cele mai im por tante proiecte ale companiei a fost investiţia într-un cen tru logistic nou, la Oarja, situat la circa 10 kilometri de Piteşti, acolo unde producătorul de mezeluri are o fabrică.

„Ne-am concentrat pe eficientizarea marilor proiecte de investiţii demarate în 2021, într-un centru nou de logistică şi în linii de ambalre automată la cutii în cadrul unităţii productive de la Piteşti, care cumulate au reprezentat peste 10 milioane de euro“...

Roxana Manolescu, CEO al producătorului de meze­luri Caroli Foods Group, în 2022 compania şi-a îmbu­nă­tă­ţit lanţul logistic, astfel că unul dintre cele mai im­por­tante proiecte ale companiei a fost investiţia într-un cen­tru logistic nou, la Oarja, situat la circa 10 kilometri de Piteşti, acolo unde producătorul de mezeluri are o fabrică. Astfel, compania şi-a mărit capacitatea de depozitare a materiilor prime congelate, în spaţii cu temperatură controlată, iar activitatea de la Oarja a fost integrată în lanţul logistic general al companiei.

„Ne-am concentrat pe eficientizarea marilor proiecte de investiţii demarate în 2021, într-un centru nou de logistică şi în linii de ambalre automată la cutii în cadrul unităţii productive de la Piteşti, care cumulate au reprezentat peste 10 milioane de euro“, a  spus executivul pentru ZF. Roxana Manolescu adaugă că, deşi com­pania, ca de altfel şi industria de profil, s-a confruntat cu un grad ridicat de impredictibilitate, această conjunctură i-a determinat să fie mai alerţi la semnalele pieţei şi mai agili din perspectivă operaţională. Caroli Foods Group a avut în 2021 (ultimele date disponibile la Ministerul de Finanţe) o cifră de afaceri de 477 mil. lei (circa 97 mil. euro) şi a avut un număr mediu de 920 de salariaţi.

 

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.zf.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!