2.7 C
București
vineri, decembrie 1, 2023

Retail – Ce face astăzi Cristian Ludovic Pop, fondatorul Animax, cel care a vândut businessul de pet-shop-uri pe 20 mil. euro către un fond de investiţii? Antreprenorul s-a întors la „bază“ şi a investit din nou într-un business în domeniul animalelor de companie – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

♦ El e totodată activ în domeniul produselor cosmetice, fiind acţionar în mai multe companii de profil, dintre care şi Nala, cea fondată de Cristian Constantinescu, unul dintre acţionarii iniţiali ai grupului Noriel ♦ În total, el e acţionar sau administrator în 25 de firme.

El deţine astăzi un pachet minoritar (6,25%) în compania Pet Factory, fondată în 2009 şi controlată de antreprenorul Mihai Boştinaru.

Acesta din urmă a lucrat de altfel pentru Animax până în 2008, ultima poziţie deţinută fiind aceea de sales manager.

♦ El e totodată activ în domeniul produselor cosmetice, fiind acţionar în mai multe companii de profil, dintre care şi Nala, cea fondată de Cristian Constantinescu, unul dintre acţionarii iniţiali ai grupului Noriel ♦ În total, el e acţionar sau administrator în 25 de firme.

Cristian Ludovic Pop, unul dintre cei mai discreţi antreprenori locali, cunoscut pentru că a fondat şi apoi a vândut lanţul de pet-shop-uri Animax, a revenit în acelaşi domeniu după aproape cinci ani. El deţine astăzi un pachet minoritar (6,25%) în compania Pet Factory, fondată în 2009 şi controlată de antreprenorul Mihai Boştinaru. Acesta din urmă a lucrat de altfel pentru Animax până în 2008, ultima poziţie deţinută fiind aceea de sales manager.

Iniţial, businessul a fost specializat în producţia şi comercializarea de aşternut igienic pentru pisici, conform datelor de pe site-ul propriu. Câţiva ani mai târziu, în 2012, compania deschide un pet-shop online şi, treptat începe activitatea de import şi distribuţie de produse pentru animale de companie. Pe site-ul Pet Factory apare informaţia conform căreia compania colaborează cu toţi marii retaileri alimentari, dar şi cu o parte dintre cei de tip bricolaj. Firma care operează businessul şi care poartă acelaşi nume a crescut puternic în ultimii ani, ajungând la afaceri de 88,5 mil. lei în 2022, cu 53% mai mult decât în 2021.

 

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.zf.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!