2.5 C
București
marți, ianuarie 31, 2023

Retail – Ceva pentru fiecare – Sinteza

4 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: General

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Geamantan Paravel Aviator realizat din policarbonat reciclat, 28x63x46 cm, 425 de dolari, Fine art print The Apricot Tree, începând de la 170 de lei (în funcţie de dimensiune), Cadou Premium Transylvania Mistica, care cuprinde o agendă, o cană, un pix în cutie gotică şi o minipălincă, 260 de lei, Set de bărbierit Lorenzi Milano, din bambus, 643 de euro, Vin roşu biodinamic Magnaluna Fetească Neagră de la Domeniul Bogdan, 0,75 L, 99,9 lei (74,9 lei cu Act for Good, din aplicaţia Carrefour, carrefour.ro şi magazine) Un vin plin de surprize – prima Fetească Neagră biodinamică din România, o pledoarie pentru gustul natural, neafectat de tratamentele cu insecticide, pesticide sau alte substanţe străine de podgorie.

Cutie din lemn Rafinament Exclusiv

După ce am încântat fiecare simţ în parte, am decis să facem şi o selecţie „all inclusive”. Am ales daruri care să fie savurate de toată lumea – de familie şi prieteni laolaltă –, dar şi surprize pentru fiecare persoană în parte. Am gândit unele care să fie pentru cei mari, dar şi altele pentru cei mici. Colorate, dar şi monocrome. Pentru acasă, dar şi pentru cursă lungă. Pentru cei cuminţi şi meticuloşi, dar şi pentru aventurieri. Ideea de la care am plecat e că dacă le-am pune pe toate, împreună, sub brad, nimeni nu ar trebui să se simtă uitat.  Avem ceva care să încânte privirea, dar şi ceva cu un miros ademenitor şi/sau cu gust delicios, ceva plăcut la atingere, dar şi un companion pentru o aventură în mişcare. Nici urechile nu sunt uitate, bucurându-se de susurul vinului abia deschis sau de sunetul bagajului pe străzile din oraşul preferat. Iar dacă am uitat ceva, ne facem mea culpa, dar ne-am îmbătat virtual cu gândul la câte cadouri ne vor aştepta şi pe noi sub brad.     Geamantan Paravel Aviator realizat din policarbonat reciclat, 28x63x46 cm, 425 de dolari, www.tourparavel.com     Fine art print The Apricot Tree, începând de la 170 de lei (în funcţie de dimensiune), www.madiandronic.com     Cadou Premium Transylvania Mistica, care cuprinde o agendă, o cană, un pix în cutie gotică şi o minipălincă, 260 de lei, www.artandcraft.ro     Set de bărbierit Lorenzi Milano, din bambus, 643 de euro, www.farfetch.com     Vin roşu biodinamic Magnaluna Fetească Neagră de la Domeniul Bogdan, 0,75 L, 99,9 lei (74,9 lei cu Act for Good, din aplicaţia Carrefour, carrefour.ro şi magazine) Un vin plin de surprize – prima Fetească Neagră biodinamică din România, o pledoarie pentru gustul natural, neafectat de tratamentele cu insecticide, pesticide sau alte substanţe străine de podgorie. Magnaluna este un vin catifelat, cald, plin de fruct, cu o căldură care te cuprinde încet şi sigur, dăruind o stare de bine. Un vin bun pentru cei interesaţi de viitor, sustenabilitate şi ecologie, dar şi pentru nostalgicii gustului „natural”. Perfect lângă o tradiţională tocăniţă picantă sau un grătar de weekend.     Lego Eiffel Tower, cel mai înalt set de până acum, 10.001 piese, 629,99 dolari, www.lego.com     Fes FJÄLLRÄVEN 1960 Logo Hat, 246 de lei, www.footshop.ro     Briceag Victorinox Classic SD Wood, 117 lei, www.marelepescar.ro     Cutie din lemn Rafinament Exclusiv, cu zacuscă de vinete pe foc de lemne, ardei copt în sos de muştar, dulceaţă de vişine, dulceaţă de caise, salam de mangaliţă, salam de mistreţ, brânză maturată Tilsit, brânză maturată cu busuioc, palincă artizanală din pere, 600 de lei, Băcănia Rod     Dyson Airwrap multistyler, care ondulează, creează bucle, îndreaptă, usucă, şi totul fără căldură extremă, preţ la cerere, www.dyson.com.ro şi în magazine specializate    

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.zf.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!