6.8 C
București
luni, martie 27, 2023

Retail – Chinezii de la Topband au adus 10 mil. euro pentru a ridica la Timişoara prima fabrică din Europa. Grupul va produce componente pentru frigidere, espressoare şi aragaze – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

♦ Giganţi precum Haier, Electrolux sau De’Longhi sunt clienţi ai Topband ♦ Anul trecut, grupul chinez a anunţat oficial intrarea pe piaţa din România prin închirierea a 11.000 mp în parcul industrial Olympian din Timişoara ♦ Topband a anunţat investiţii totale pe plan local de 30 mil...

dolari până în 2025 ♦ Compania a primit în primăvara acestui an aprobarea pentru un ajutor de stat în valoare de 5,4 milioane de euro.

Producătorul de componente pentru electronice şi electrocascnice Topband din Shenzhen, China, a majorat în această toamnă cu 10 milioane de euro capitalul social al firmei din România.

♦ Giganţi precum Haier, Electrolux sau De’Longhi sunt clienţi ai Topband ♦ Anul trecut, grupul chinez a anunţat oficial intrarea pe piaţa din România prin închirierea a 11.000 mp în parcul industrial Olympian din Timişoara ♦ Topband a anunţat investiţii totale pe plan local de 30 mil. dolari până în 2025 ♦ Compania a primit în primăvara acestui an aprobarea pentru un ajutor de stat în valoare de 5,4 milioane de euro.

Producătorul de componente pentru electronice şi electrocascnice Topband din Shenzhen, China, a majorat în această toamnă cu 10 milioane de euro capitalul social al firmei din România. Compania Topband Smart Europe Company Limited SRL, cu sediul în judeţul Timiş, a fost fondată anul trecut şi este cea prin intermediul căreia chinezii vor opera fabrica pe care o dezvoltă local.

Gigantul Topband a anunţat în urmă cu circa un an că intră pe plan local şi că va investi 30 de milioane de dolari până în 2025 în a dezvolta operaţiuni de producţie în România. Mai mult, ei au spus că vor 1.000 de salariaţi.

„(…) Intenţia noastră este să atingem o capacitate de 9 milioane de piese anual, care vor genera vânzări de aproximativ 150 de milioane de dolari. Iar toate acestea reprezintă doar primul pas pe care Topband îl face în România, de unde vom oferi produse şi servicii postvânzare pentru controlerele inteligente dedicate aparatelor de uz casnic şi echipamentelor electrice realizate în toată Europa“, spunea acum un an Shengxiang Ye, general manager al Topband Europe.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.zf.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!