27.6 C
București
luni, aprilie 15, 2024

Retail – Compania de private equity ROCA Investments a ajuns la un portofoliu de 78 mil. euro, plus 50% faţă de ultima evaluare din decembrie 2021, iar anul acesta va depăşi 100 mil. euro. Domeniile cheie rămân agricultura şi industria – Sinteza

1 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: In prelucrare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Rudolf Vizental, CEO şi cofondator al ROCA Investments. ♦ În cei cinci ani de activitate, compania de private equity a finalizat cinci runde de majorare de capital, care au totalizat 43,7 mil. euro, a semnat 20 de tranzacţii şi a finalizat două exit-uri ♦ Cele două holdinguri din portofoliul ROCA – ROCA Industry şi ROCA

Rudolf Vizental, CEO şi cofondator al ROCA Investments.
♦ În cei cinci ani de activitate, compania de private equity a finalizat cinci runde de majorare de capital, care au totalizat 43,7 mil. euro, a semnat 20 de tranzacţii şi a finalizat două exit-uri ♦ Cele două holdinguri din portofoliul ROCA – ROCA Industry şi ROCA Agri RDF – totalizează în acest moment 15 companii active l Prin intermediul lor, compania este prezentă în 14 judeţe ale ţării şi în două sectoare de activitate strategice: industrial şi de agrobusiness.

Compania de private equity ROCA Investments, un brand fondat de Impetum Group, a ajuns să deţină un portofoliu în valoare de 78 mil. euro, cu 50% mai mult faţă de ultima evaluare din decembrie 2021, iar anul acesta, spune Rudolf Vizental, CEO şi cofondator al ROCA Investments, ar putea depăşi pragul de 100 mil. euro.

„Vom atinge pragul de 100 mil. euro cât de curând, probabil anul acesta sau, cel mai târziu, la începutul anului viitor. Graficul va continua să urce şi pentru asta muncim în fiecare zi. Este o bornă care deja este în min­ţile noastre, vorbim de ea de la sfârşitul anu­lui trecut. Modelul nostru rămâne în conti­nuare diferit de cel al fondurilor tradiţionale prin faptul că nu avem o durată clasică de viaţă, de 10 ani. Nu investim ca să vindem, ci investim ca să consolidăm. Ne vom focusa pe sectoare strategice ale economiei naţionale, între care industria şi agricultura sunt cheie pentru dezvoltarea economică a ţării în următorii ani“, a spus Rudolf Vizental în timpul unei conferinţe de presă.

 

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.zf.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!