9.8 C
București
miercuri, aprilie 24, 2024

Retail – Companiile Work Inn Locations, Profi Rom Food şi Huawei Technologies conduc clasamentul celor mai mari zece angajatori de muncitori asiatici de pe piaţa locală – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Astfel, clasamentul celor mai mari angajatori români de forţă de muncă din Asia este condus de Work Inn Locations, o agenţie de plasare de forţă de muncă din Bucureşti, cu 506 muncitori asiatici.

Datele de la Ministerul Finanţelor arată că Profi a avut în 2021 un număr mediu de 15.980 de angajaţi, însă reprezentanţii companiei au spus anterior pentru ZF că numărul angajaţilor se ridică la aproape 27.000 de persoane, argumentând că diferenţa vine din faptul că 800 de magazine partenere Profi îşi declară individual angajaţii...

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către doar în limita a 250 de semne.

O agenţie de plasare de forţă de muncă, un mare jucător din comerţ şi o companie de tehnologie sunt cei mai mari angajatori de muncitori asiatici, arată datele transmise de Inspecţia Muncii, la solicitarea Ziarului Financiar.

Astfel, clasamentul celor mai mari angajatori români de forţă de muncă din Asia este condus de Work Inn Locations, o agenţie de plasare de forţă de muncă din Bucureşti, cu 506 muncitori asiatici. Pe locul al doilea în clasament este Profi Rom Food, un jucător din comerţul local controlat de fondul de investiţii Mid Europa Partners, cu 470 de muncitori asiatici. 

Datele de la Ministerul Finanţelor arată că Profi a avut în 2021 un număr mediu de 15.980 de angajaţi, însă reprezentanţii companiei au spus anterior pentru ZF că numărul angajaţilor se ridică la aproape 27.000 de persoane, argumentând că diferenţa vine din faptul că 800 de magazine partenere Profi îşi declară individual angajaţii.

Pe locul al treilea în clasamentul celor mai mari angajatori de muncitori asiatici este Huawei Technologies, cu 409 de astfel de angajaţi.  Huawei are în România peste 1.700 de angajaţi, dintre care angajaţii locali reprezintă aproximativ 80%, după cum au transmis reprezentanţii companiei Ziarului Financiar. 

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.zf.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!