21.7 C
București
luni, iulie 22, 2024

Retail – Daniela Popescu, NielsenIQ, este speaker în conferința „Retail & FMCG Market în Republica Moldova” – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Daniela a petrecut 11 ani în industria de research FMCG, dar experiența ei acoperă și sectoare variate din zona serviciilor (Internațional Trade, Banking, Real Estate) în țări din Europa și America Centrală.

Platforma de informații Modern Buyer organizează la Chișinău conferința anuală „Retail & FMCG Market în Republica Moldova”, eveniment ce va avea loc la Digital Park, între orele 09:00 și 17:00,în data de 29 februarie 2024.

Reprezentanții rețelelor de comerț modern ne vor arăta, de asemenea, ce înseamnă pentru ei un produs local de calitate, competitiv pe piața internă și pe piața europeană și care sunt strategiile lor pentru susţinerea producătorilor moldoveni.

Daniela Popescu, Retailer Vertical Leader al companiei NielsenIQ, este speaker în conferința „Retail & FMCG Market în Republica Moldova”.

Daniela a petrecut 11 ani în industria de research FMCG, dar experiența ei acoperă și sectoare variate din zona serviciilor (Internațional Trade, Banking, Real Estate) în țări din Europa și America Centrală.

Serviciile integrate (de la zona de consumator și până la cea de retail audit) precum și acoperirea globală a datelor NielsenIQ îi permit Danielei Popescu să evalueze trendurile actuale și schimbările care apar în comportamentul consumatorului și care ne vor influența pe viitor.

Astfel, Daniela va prezenta la Chișinău evoluția industriei de retail și FMCG la nivel european (Estul Europei, dar și alte piețe precum Germania, UK etc);
– Tendințe macro în retail – ce formate de retail mai au succes în România și în alte piețe și ce stă la baza acestui succes? Ce schimbări macro putem sesiza aici;
– Tendințe macro în consumul FMCG în diverse piețe, inclusiv România – private label, ready to eat, ultra fresh, alte tendințe relevante pe partea de preț, promoții, poziționare;
– Ce soluții folosesc retailerii pentru a-și optimiza prețurile și profitabilitatea? (politici de pricing);
– Local product – o tendință globală – se regăsește în strategia marilor jucători din retail?

Platforma de informații Modern Buyer organizează la Chișinău conferința anuală „Retail & FMCG Market în Republica Moldova”, eveniment ce va avea loc la Digital Park, între orele 09:00 și 17:00,în data de 29 februarie 2024.

„Retail & FMCG Market în Republica Moldova” este un eveniment de o zi, format din mai multe componente: conferință, expoziție de produse FMCG și sesiuni de business networking.

Compania Nielsen IQ este partenerul de conținut al acestei conferințe.

Temele ediției din acest an:
– Evoluția consumului de produse FMCG în Republica Moldova: analize de piaţă sectoriale, climat de consum, dinamica pieței de retail modern.
– Creșterea sustenabilă a industriei de retail și FMCG în Moldova, în vederea pregătirii aderării la UE.
– Produs local: Creșterea competitivității producătorilor locali; Proiecte strategice la nivel național elaborate de instituțiile statului și/sau organisme internaționale pentru creșterea competitivității producătorilor locali pe piața internă. Reprezentanții rețelelor de comerț modern ne vor arăta, de asemenea, ce înseamnă pentru ei un produs local de calitate, competitiv pe piața internă și pe piața europeană și care sunt strategiile lor pentru susţinerea producătorilor moldoveni.
– Trade Marketing Innovation – soluții inovatoare și eficiente pentru creșterea vânzărilor și a vizibilității brandurilor în magazine.

Așteptăm alături de noi peste 200 de participanți, factori de decizie din companiile FMCG, din industria de retail modern, dar și reprezentanți ai autorităților de stat din Republica Moldova.

La eveniment sunt invitați, așadar:
– Reprezentanți ai ministerelor de resort;
– Producători/Furnizori de bunuri de larg consum din Republica Moldova și România;
– Rețele de retail modern din Republica Moldova, lanțuri de benzinării, dar și magazine specializate;
– Distribuitori în retail și HoReCa;
– Furnizori de soluții și servicii (ambalatori, companii de logistică, transport, companii de marketing și trade marketing ș.a.);
– Agenții de cercetare de pe piață;

Un spațiu de expoziție va fi pus la dispoziția producătorilor/furnizorilor care doresc să își prezinte produsele, soluțiile sau serviciile destinate sectorului. Expozanții pot organiza aici întâlniri, degustări, prezentări de produs.

Evenimentul este un excelent prilej de networking între factorii de decizie din Retail și FMCG. Atât în zona de expo, cât și în pauzele din timpul conferinței vor avea loc sesiuni de business networking între rețelele de retail prezente la eveniment și furnizorii/producătorii de soluții diverse.

Am dat startul înscrierilor la eveniment. Informații privind condițiile de participare puteți solicita, începând de acum, prin e-mail sau telefon la:
– Maria Hurduc, Managing Partner – maria.hurduc@modernbuyer.ro, +40729.880.041
– Andrada Bercaru, Reprezentant Comercial – andrada.bercaru@modernbuyer.ro +40734.707.986

Ediția anterioară a avut loc în data de 14 martie 2023, la Courtyard by Marriott Chișinău. Concluzii şi mesaje-cheie ale speakerilor puteți regăsi AICI

De asemenea, o galerie foto a evenimentului puteți vizualiza în pagina de Facebook a Modern Buyer.

Vă aşteptăm alături de noi la Chișinău!

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (modernbuyer.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!