21.7 C
București
duminică, aprilie 14, 2024

Retail – Distribuitorul de ţigări Punctual Comimpex, controlat de antreprenorul Vasile Mureşan din Cluj-Napoca, a bugetat afaceri de 1,2 mld. lei pentru 2024 – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Distribuitorul de ţigări Punctual Comimpex, controlat de antreprenorul Vasile Mureşan din Cluj-Napoca, a bugetat afaceri de 1,2 mld.

Punctual Comimpex din Cluj-Napoca, o afacere activă în domeniul distribuţiei de ţigări, deţinută de antreprenorul Vasile Mureşan, a bugetat pentru acest an o cifră de afaceri de 1,2 mld.

„Estimările noastre în ceea ce priveşte piaţa sunt că va continua trendul de creştere a segmentului de ţigări mai ieftine datorită modificărilor de preţ din anul 2024, corelate cu scăderea puterii de cumpărare a consumatorilor...

Punctual Comimpex din Cluj-Napoca, o afacere activă în domeniul distribuţiei de ţigări, deţinută de antreprenorul Vasile Mureşan, a bugetat pentru acest an o cifră de afaceri de 1,2 mld. lei (241,5 mil. euro), în creştere faţă de anul anterior, când compania estima afaceri de 1,06 mld. lei (aproximativ 213 mil. euro). În primele nouă luni din 2023, compania a realizat o cifră de afaceri de 794 mil. lei (160,4 mil. euro), în creştere cu 14,9% faţă de aceeaşi perioadă a precedent. Punctual Comimpex se află printre cele mai mari 100 de companii controlate de antreprenori români, potrivit clasamentului realizat de ZF.

„Estimările noastre în ceea ce priveşte piaţa sunt că va continua trendul de creştere a segmentului de ţigări mai ieftine datorită modificărilor de preţ din anul 2024, corelate cu scăderea puterii de cumpărare a consumatorilor, în detrimentul celorlalte segmente de preţ mid, premium şi superpremium“, a declarat pentru ZF Transilvania Silviu Fleşariu, administratorul companiei Punctual Comimpex.

 


Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.zf.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!