12.8 C
București
luni, mai 27, 2024

Retail – Familia austriacă Julius Meinl, care deţine pe plan local producătorii de ciocolată Kandia şi Heidi, intră pe piaţa hotelieră românească prin achiziţia hotelului Ambasador din Bucureşti, care va trece printr-un proces de renovare – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

♦ Grupul austriac are în plan să renoveze complet hotelul şi să îl redeschidă în 2027 sub brandul The Julius Bucharest ♦ Hotelul ar urma să aibă circa 158 de camere.

„Pentru a ne asi gura că oferim servicii la standarde tot mai înalte şi pentru a îmbunătăţi expe ri en ţa pe care o oferim oas pe ţilor noştrii, am luat deci zia de a întrerupe activita tea hotelului înce pând cu data de 07.03.2024. Împreu nă cu noul acţionar întregul imobil Hotel Ambasa dor va fi supus unui amplu pro ces de moder nizare astfel încât să venim în întâmpi narea solicitărilor dumnea voas tră la un nivel al servi ciilor con form tendinţei din piaţa turistică“...

♦ Grupul austriac are în plan să renoveze complet hotelul şi să îl redeschidă în 2027 sub brandul The Julius Bucharest ♦ Hotelul ar urma să aibă circa 158 de camere.

Familia austriacă Meinl, care deţine Julius Meinl, unul dintre cei mai mari jucă­tori de pe piaţa cafe­lei pre­mium şi care deţi­ne fabricile Kandia şi Heidi din România, intră pe piaţa hotelieră locală prin achiziţio­narea hotelului Ambasa­dor din Bucureşti, aflat pe bule­vardul Magheru, de către compa­nia Julius Meinl Living, parte din grupul Julius Meinl.

Achiziţia a fost realizată în două etape. Julius Meinl Living a achiziţio­nat prima dată Ambasador SA, care deţinea jumătate din proprietate şi care activa drept hotel, iar cea de-a doua etapă a fost achiziţio­narea de către Ambasador SA a celeilalte părţi a clădirii, care era deţinută separat. „Pentru a ne asi­gura că oferim servicii la standarde tot mai înalte şi pentru a îmbunătăţi expe­ri­en­ţa pe care o oferim oas­pe­ţilor noştrii, am luat deci­zia de a întrerupe activita­tea hotelului înce­pând cu data de 07.03.2024. Împreu­nă cu noul acţionar întregul imobil Hotel Ambasa­dor va fi supus unui amplu pro­ces de moder­nizare astfel încât să venim în întâmpi­narea solicitărilor dumnea­voas­tră la un nivel al servi­ciilor con­form tendinţei din piaţa turistică“, se arată într-un anunţ de pe site-ul hotelului.

Grupul austriac are în plan să renoveze complet hotelul şi să îl redeschidă în 2027 sub brandul The Julius Bucharest. Hotelul are o suprafaţă de 12.600 de metri pătraţi şi va avea circa 158 de camere şi apartamente de lux.


Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.zf.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!