14.5 C
București
vineri, aprilie 19, 2024

Retail – Farmec deschide la Cluj cel de-al 28-lea magazin din rețeaua națională – Sinteza

1 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: In prelucrare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Farmec a inaugurat la Cluj-Napoca un nou magazin sub brandul Gerovital în VIVO! Shopping Center, completând astfel rețeaua de magazine pe care compania o are la nivelul întregii țări. Până la finalul acestui an, compania are în plan extinderea rețelei cu alte trei magazine, următoarea deschidere fiind deja planificată, tot pentru luna martie, la Galați.

Farmec a inaugurat la Cluj-Napoca un nou magazin sub brandul Gerovital în VIVO! Shopping Center, completând astfel rețeaua de magazine pe care compania o are la nivelul întregii țări. Până la finalul acestui an, compania are în plan extinderea rețelei cu alte trei magazine, următoarea deschidere fiind deja planificată, tot pentru luna martie, la Galați.

Investițiile în noi locații urmează filosofia Farmec de a oferi consumatorilor atât produse de calitate, cât și expertiză personalizată în îngrijirea pielii. În magazinele Farmec și Gerovital, specialiștii în frumusețe sunt pregătiți să ofere consultanță specializată pentru identificarea nevoilor specifice ale tenului și să recomande o rutină personalizată fiecărei persoane.

De asemenea, clienții au ocazia de a testa produselor atât în magazin, cât și acasă, prin mini mostrele oferite cadou la fiecare achiziție, iar în magazine ei pot beneficia de teste de dermoanaliză gratuite, posibilitatea de colectare a ambalajelor produselor din portofoliul companiei, dar și un sistem de fidelizare a clienților, cu avantaje pentru posesorii de card de fidelitate.

„Noul magazin confirmă promisiunea noastră de a fi mereu alături de comunitate. Farmec și Gerovital sunt branduri iubite de toate generațiile din România, iar magazinele proprii ne oferă un spațiu în care putem interacționa cu consumatorii și putem oferi răspunsuri imediate pentru nevoile lor. Interacțiunea directă cu clienții care trec pragul magazinelor noastre ne inspiră și ne ajută foarte mult în efortul pe care îl facem cu scopul de a veni constant cu produse inovative, adaptate nevoilor consumatorilor sau de a îmbunătăți produsele iubite și apreciate de români de pe peste 100 de ani.”, spune Mircea Turdean, Director General al companiei Farmec.

Încă din primele ore de la deschidere, zeci de clienți au trecut pragul noului magazin deschis în VIVO! Shopping Center din Cluj și s-au bucurat de promoții speciale. Primii clienți au primit cadou cel mai nou produs din gama Gerovital Plant.

Totodată, clienții care au cumpărat de minim 75 lei/bon sunt înscriși automat în tragerea la sorți pentru premii speciale, constând în vouchere de cumpărături, produse cadou, abonamente la Pilates și aparate de îngrijire personală.

Promoțiile continuă până în 17 martie, cu reduceri de 25% pentru orice achiziție de produse.

Rețeaua de magazine de brand deținute de Farmec cuprinde, începând de azi, 11 magazine Farmec, localizate în Cluj-Napoca, Arad, Brașov, Sibiu, Târgu Mureș, Timișoara şi 17 magazine Gerovital, care se găsesc în București, Brașov, Constanța, Cluj-Napoca, Timișoara, Craiova, Ploiești, Iași, Oradea, Sibiu, Târgu Mureș. Celor 28 de magazine de brand se adaugă alte două magazine de franciză în Baia Mare și Pitești.

Farmec S.A. este una dintre cele mai mari și cu tradiție companii din România. Portofoliul companiei impresionează o lume întreagă prin produse moderne, concepute în laboratoare performante.

Compania are certificare internațională GMP și comercializează produsele din portofoliu în aproximativ 30 țări.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (modernbuyer.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!