14.5 C
București
vineri, aprilie 19, 2024

Retail – Florin Florea, proprietarul Albatros Gold din Alba, producător de ouă cu afaceri de 20 mil. euro, a investit 2 mil. euro într-o fabrică de îngrăşăminte organice – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Florin Florea, proprietarul Albatros Gold din Alba, producător de ouă cu afaceri de 20 mil.

Compania Albatros Gold, unul dintre producătorii de talie medie de ouă din România, cu afaceri de 20 mil.

euro în 2022, deţinută de Florin Florea, a deschis o fabrică de compost unde face îngrăşăminte organice, după o investiţie de 2 mil.

Compania Albatros Gold, unul dintre producătorii de talie medie de ouă din România, cu afaceri de 20 mil. euro în 2022, deţinută de Florin Florea, a deschis o fabrică de compost unde face îngrăşăminte organice, după o investiţie de 2 mil. euro. Aceasta a fost făcută pentru a-şi eficientiza costurile, dar şi pentru a pune pe piaţă un produs pentru care cererea este în creştere.

„Am depăşit bugetul iniţial pentru construcţia fabricii, din cauza scumpirii materialelor de construcţii, dar odată ce am început a trebuit să finalizăm. A crescut cu 40% costul total al investiţiei şi am ajuns la 2 milioane de euro. Investiţia a fost realizată în principal din fonduri proprii, dar am accesat şi programul IMM Invest, care a fost foarte bun, pentru achiziţia utilajelor”, a spus pentru ZF Florin Florea, fondatorul Albatros Gold.

Albatros Gold este prezentă pe piaţă de 20 de ani şi este unul dintre cei mai mari jucători din agrobusiness din judeţul Alba.

Compania comercializează ouăle produse în retail, unde speră să intre şi cu noul produs din portofoliu, îngrăsământul organic. Acum, compostul rezultat din fabrică este comercializat către cultivatorii mari de cereale din România şi „poate pe viitor şi către cei din străinătate“.

 

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.zf.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!