11.9 C
București
joi, aprilie 24, 2025

Retail – Georg Kloos, de origine germană, a investit 12,5 mil. euro într-o crescătorie de peşte şi într-o fabrică de procesare în Ostroveni, judeţul Dolj, unde produce anual, sub brandul Fishmann, peste 500 tone de produse procesate din somn şi somon – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

♦ Întregul proiect, care cuprinde crescătoria şi fabrica de procesare, se întinde pe o suprafaţă de 22 de hectare ♦ Portofoliul Fishmann cuprinde circa 20 de produse, printre care se numără creme tartinabile, chiftele de peşte, minisalam sau file proaspăt sau afumat ♦ Circa 80% din producţie merge către export în Austria, Germania şi Elveţia.

euro într-o crescătorie de peşte şi într-o fabrică de procesare în comuna Ostroveni din judeţul Dolj, unde produce anual peste 500 de tone de produse procesate din somn şi somon sub brandul Fishmann.

Georg Kloos, director general, Fishmann: Pânza freatică este foarte bună, proiectul este situat în lunca Dunării, este bine amplasat din punct de vedere geografic şi există forţă de muncă în zonă. Deşi Dolj este o zonă săracă, cred că se poate face business aici şi se poate dezvolta.
♦ Întregul proiect, care cuprinde crescătoria şi fabrica de procesare, se întinde pe o suprafaţă de 22 de hectare ♦ Portofoliul Fishmann cuprinde circa 20 de produse, printre care se numără creme tartinabile, chiftele de peşte, minisalam sau file proaspăt sau afumat ♦ Circa 80% din producţie merge către export în Austria, Germania şi Elveţia.

Georg Kloos, un antreprenor de origine germană, a investit 12,5 mil. euro într-o crescătorie de peşte şi într-o fabrică de procesare în comuna Ostroveni din judeţul Dolj, unde produce anual peste 500 de tone de produse procesate din somn şi somon sub brandul Fishmann.

„Creştem somn african şi somon. Este o acvacultură în care nu folosim deloc antibiotice. Facem creştere şi pro­cesare în aceeaşi locaţie, fără a a­vea influenţe din afara lanţului regio­nal. Avem propria crescătorie, în ace­eaşi locaţie în care se află şi fabrica de procesare. Întregul proiect, care cu­prin­de crescătoria şi fabrica de proce­sare, se întinde pe o suprafaţă de 22 de hectare“, a spus pentru ZF Georg Kloos, director general, Fishmann.

 

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.zf.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!