9.5 C
București
duminică, decembrie 3, 2023

Retail – Germanii de la Diehl au început construcţia fabricii de componente pentru electrocasnice la Braşov – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Fabrica urmează a fi gata la jumătatea anului 2024, moment în care va începe şi producţia.

„Până la începerea producţiei, la jumătatea anului 2024, vom construi o clădire durabilă cu o infrastructură solidă împreună cu partenerul nostru de proiect, CTP, şi vom angaja peste 100 de persoane cu înaltă calificare“, spune Josef Fellner, CFO al Diehl Controls.

Fabrica va fi construită pe un teren ce se întinde pe o suprafaţă de peste 125.800 de metri pătraţi, situat pe Bulevardul Griviţei, în zona industrială, cu acces facil către centrul oraşului.

Diehl Controls, producător german de componente pentru electrocasnice, parte din grupul Diehl Group, a demarat construcţia fabricii de la Braşov, care va fi cea de-a treia unitate a grupului din Europa, după cele din Germania şi Polonia. Fabrica urmează a fi gata la jumătatea anului 2024, moment în care va începe şi producţia.

Investiţia va fi realizată în două etape, iar prima dintre ele va necesita o investiţie de 15 mil. euro. Astfel, vor fi create 100 de locuri de muncă până la sfârşitul anului 2024. În cea de-a doua etapă, investiţia ar urma să crească până la 40 dmil. euro în următorii zece ani. „Până la începerea producţiei, la jumătatea anului 2024, vom construi o clădire durabilă cu o infrastructură solidă împreună cu partenerul nostru de proiect, CTP, şi vom angaja peste 100 de persoane cu înaltă calificare“, spune Josef Fellner, CFO al Diehl Controls.

„Este cea mai mare investiţie din oraşul Braşov, fără să luăm în calcul zona metropolitană, din ultimii şapte ani. Este un motiv să fim bucuroşi şi mândri, pentru că vorbim de o investiţie cu valoare adăugată, spune Allen Coliban, primarul Braşovului.“

Diehl Controls este partenerul nostru în ceea ce înseamnă învăţământul dual, este foarte important să lucrăm împreună cu mediul de afaceri pentru a extinde oferta pe care tinerii au privind calificările de muncăî,

Fabrica va fi construită pe un teren ce se întinde pe o suprafaţă de peste 125.800 de metri pătraţi, situat pe Bulevardul Griviţei, în zona industrială, cu acces facil către centrul oraşului.

 

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.zf.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!