23.9 C
București
marți, iulie 23, 2024

Retail – Gyermelyi – partener al ediției aniversare 10 ani Retail & Horeca Distribution, 26 septembrie 2024, Brașov – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Gyermelyi ni se alătură în calitate de expozant în cadrul Retail & Horeca Distribution, eveniment organizat de Modern Buyer în data de 26 septembrie 2024, la Hotel Qosmo, Brașov.

În gama de produse, constituită din aproape 40 de sortimente, se regăsesc pastele pentru supe şi ciorbe, cele pentru garnituri sau salate, dar şi formele mai puțin obişnuite, ideale pentru prepararea deserturilor.

Pe lângă paste, în oferta companiei se regăsesc şi produsele de morărit Gyermelyi, făina albă de grâu BL55 ambalată la 1kg şi 2kg, făina grifică BFF 55, făina grifică de grâu durum, precum şi grişul de grâu.

Gyermelyi ni se alătură în calitate de expozant în cadrul Retail & Horeca Distribution, eveniment organizat de Modern Buyer în data de 26 septembrie 2024, la Hotel Qosmo, Brașov. Cu o istorie de peste 49 de ani în producția de paste făinoase, compania Gyermelyi, lider de piață în Ungaria, este prezentă în România din anul 2007.

Producătorul este unul dintre cele mai importante holdinguri cu profil agro-alimentar din regiunea Central Europeană. Principalele activități ale grupului sunt producția de paste, morăritul, cultivarea cerealelor și producția de ouă. Aceste activități sunt complementare și asigură un control riguros al calității materiilor prime și al produselor finite.

Pasta Gyermely SRL, filiala din România a grupului de firme Gyermelyi, are ca obiectiv principal de activitate distribuţia pastelor făinoase.

În gama de produse, constituită din aproape 40 de sortimente, se regăsesc pastele pentru supe şi ciorbe, cele pentru garnituri sau salate, dar şi formele mai puțin obişnuite, ideale pentru prepararea deserturilor.

Pe lângă paste, în oferta companiei se regăsesc şi produsele de morărit Gyermelyi, făina albă de grâu BL55 ambalată la 1kg şi 2kg, făina grifică BFF 55, făina grifică de grâu durum, precum şi grişul de grâu.

Cu fiecare ediție, Retail & Horeca Distribution a devenit un punct de referință ferm în calendarul profesional al antreprenorilor și managerilor din industria de distribuție și supply chain management, iar ediția din acest an nu face excepție.

Un număr de 200-250 de invitați sunt așteptați în data de 26 septembrie 2024, la ediția aniversară cu numărul X a evenimentului ce va avea loc la Hotel Qosmo din Brașov.

Analiza sectorială unică ce înglobează cifre cheie de la cei mai mari 100 de distribuitori în retail și horeca va aduce informații valoroase și o radiografie a dinamicii acestui sector.

Antreprenori de top vor prezenta modelele de afaceri și modul în care ele influențează eficiența și competitivitatea lanțului de aprovizionare. Live Polls & Survey despre prioritățile anului 2025, zona expo hall cu degustări și prezentări de produse, cina de afaceri din seara de 26 septembrie sunt alte câteva ingrediente ale unei ediții aniversare care-și propune să consolideze colaborarea între producători, distribuitori și alți actori din lanțul de aprovizionare.

Conferință – Dezbateri în plen 09.30 – 16.00;
Expo Hall – spațiu expozițional pus la dispoziția furnizorilor care doresc să își prezinte soluțiile și inovațiile dedicate comerțului tradițional, dar și operatorilor HoReCa.
Cină de afaceri – cadrul perfect pentru discuții relaxate și posibilitatea de a găsi noi arii de colaborare în business.

Informații despre înscrierile la cea de-a X-a ediție a Retail & Horeca Distribution, dar și despre modalitățile de promovare în cadrul evenimentului sau despre achiziționarea unui stand de prezentare, puteți obține de la colegii noștri: Andrada Bercaru – andrada.bercaru@modernbuyer.ro și Maria Hurduc (maria.hurduc@modernbuyer.ro) prin telefon la 0721.049.190 și 0729.880.041.

Galerie foto a ediției 2023 a Retail & Horeca Distribution

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (modernbuyer.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!