23.9 C
București
marți, iulie 23, 2024

Retail – Auchan a organizat pentru furnizorii săi primul Climate Supplier Event dedicat obiectivelor climatice – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Auchan a găzduit prima ediție a Climate Supplier Event – Parteneri pentru Decarbonizare 2030, la care au participat peste 230 de parteneri, furnizori și angajați.

În cadrul evenimentului, au fost abordate teme precum măsurile de decarbonizare în afaceri, importanța agriculturii regenerative și evoluția strategiei de sustenabilitate prin Planul pentru Climat 2030 al Auchan.

Participanții au discutat despre provocările și soluțiile în reducerea emisiilor de CO2, precum și mijloacele de finanțare pentru decarbonizare.

Auchan a găzduit prima ediție a Climate Supplier Event – Parteneri pentru Decarbonizare 2030, la care au participat peste 230 de parteneri, furnizori și angajați. Evenimentul a fost dedicat discuțiilor privind măsurile comune de decarbonizare și transformarea modelelor de afaceri pentru atingerea obiectivelor climatice.

În cadrul evenimentului, au fost abordate teme precum măsurile de decarbonizare în afaceri, importanța agriculturii regenerative și evoluția strategiei de sustenabilitate prin Planul pentru Climat 2030 al Auchan. Participanții au discutat despre provocările și soluțiile în reducerea emisiilor de CO2, precum și mijloacele de finanțare pentru decarbonizare.

Printre subiectele cheie s-au numărat decarbonizarea produselor alimentare și nealimentare, utilizarea responsabilă a resurselor și materiilor prime, și necesitatea reducerii emisiilor de gaze cu efect de seră. Auchan a prezentat inițiativele sale de a oferi produse din lanțuri de aprovizionare scurte și de la producători locali, subliniind importanța parteneriatelor comerciale și de decarbonizare.

„Am organizat acest eveniment pentru a împărtăși partenerilor obiectivul nostru de a construi o ofertă de produse cu impact redus asupra mediului și să venim în sprijinul clienților pentru alegeri de consum responsabil. Ne dorim să oferim suportul necesar pentru a parcurge cât mai puțin provocator demersul de decarbonizare a business-urilor lor.” a declarat Corina Dospinoiu-Imre, Director Sustenabilitate Auchan Retail România.

Evenimentul a inclus prezentări și paneluri de discuții cu participarea unor experți precum Codruț Nicolau, Fondator Sustain Future, și reprezentanți ai companiilor Valvis Holding, Danone, Mars, Bayer, Carbon Expert, Agreena, 4ENVIGO și BRD.

Auchan continuă să încurajeze partenerii să adopte măsuri de sustenabilitate și decarbonizare, angajându-se ferm în lupta pentru protejarea planetei prin Planul pentru Climat 2030. Aceste eforturi sunt menite să transforme compania într-o marcă recunoscută pentru angajamentul său față de mediu.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (modernbuyer.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!