21 C
București
miercuri, iulie 24, 2024

Retail – Holde Agri Invest: Liviu Zăgan a primit încă patru ani în funcţia de CEO şi Iulian Cîrciumaru încă un mandat de patru ani ca Preşedinte CA – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Mai e nevoie de un pas pentru saltul de la companie mică la firmă mare.” Despre ce este vorba? Aflaţi într-o discuţie cu Teofil Mureşan, preşedintele E-INFRA, un business de 400 mil.

Holde Agri Invest a raportat venituri de 86,5 milioane de lei în lunile ianuarie-septembrie 2022, în creştere cu 84% faţă de aceeaşi perioadă din 2021, în timp ce societatea a exploatat o suprafaţă totală de 12.300 de hectare, plus 45%.

SevenX Ventures şi în proporţie de 10,75% de Vertical Seven Group, vehicule de investiţii controlate de investitorii Leonard Leca, Andrei Creţu şi Iulian Cîrciumaru.

Consiliul de Administraţie al Holde Agri Invest (simbol bursier HAI), companie românească ce exploatează terenuri agricole listată la Bursa de Valori Bucureşti, le-a acordat încă un mandat de patru ani lui Liviu Zăgan în funcţia de director general şi lui Iulian Cîrciumaru în funcţia de Preşedinte CA, potrivit unui raport publicat la BVB. Consiliul a aprobat totodată remuneraţia fixă lunară netă în cuantum de 12.000 de lei pentru funcţia de director general.

Holde Agri Invest a raportat venituri de 86,5 milioane de lei în lunile ianuarie-septembrie 2022, în creştere cu 84% faţă de aceeaşi perioadă din 2021, în timp ce societatea a exploatat o suprafaţă totală de 12.300 de hectare, plus 45%. Rezultatul net consolidat a ajuns la 430.400 de lei, de la 2,6 mil. lei în anul anterior, reprezentând un declin de 84%, conform raportului financiar trimestrial publicat la BVB. Compania are o capitalizare de 145 mil. lei şi este deţinută în proporţie de 16,3% de S. SevenX Ventures şi în proporţie de 10,75% de Vertical Seven Group, vehicule de investiţii controlate de investitorii Leonard Leca, Andrei Creţu şi Iulian Cîrciumaru. Acţiunile HAI înregistrează o scădere de 9,9% de la începutul anului, pe fondul unor tranzacţii de 26,4 mil. lei, arată datele BVB.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.zf.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!