12.8 C
București
luni, mai 27, 2024

Retail – Încă o companie locală a intrat în clubul miliardarilor: Producătorul de aspiratoare Kärcher, cu două fabrici în judeţul Argeş, a închis anul trecut cu afaceri de peste 1 mld. lei. „În doi ani ne-am dublat cifra de afaceri“ – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Încă o companie locală a intrat în clubul miliardarilor: Producătorul de aspiratoare Kärcher, cu două fabrici în judeţul Argeş, a închis anul trecut cu afaceri de peste 1 mld.

În ultimii doi ani, mai exact în 2023 versus 2021, ne-am dublat cifra de afaceri“, spune Ion Bican, execu tivul care conduce operaţiunile de producţie ale Kärcher în România.

El adaugă că şi pentru acest an com pania şi-a bugetat creştere, de această dată de 15%, mai redusă decât în anii anteriori.

Ion Bican, managing director, CER Cleaning Equipment: Ne-am creat în România o reţea puternică de furnizori, aşa că avem planuri mari aici. În curând vom vedea şi mutări ale unor mari furnizori din Europa pe plan autohton.
♦ Cele două fabrici ale nemţilor funcţionează la capacitate maximă, aşa că grupul are deja în lucru extinderea ♦ Compania dublează capacitatea primei fabrici din România, proiect care va fi gata în toamna acestui an.

Compania CER Cleaning Equipment, care operează producţia Kärcher în România, a intrat în clubul miliardarilor în lei după ce şi-a dublat cifra de afaceri în ultimii doi ani.

„Am obţinut o cifră de afaceri de 215 mil. euro (1,07 mld. lei) anul trecut. În ultimii doi ani, mai exact în 2023 versus 2021, ne-am dublat cifra de afaceri“, spune Ion Bican, execu­tivul care conduce operaţiunile de producţie ale Kärcher în România.

El adaugă că şi pentru acest an com­pania şi-a bugetat creştere, de această dată de 15%, mai redusă decât în anii anteriori.

„E un an bun pentru noi, estimăm o creştere de 15%. Noi n-am avut pro­bleme în această perioadă, am avut cerere pe toate pieţele şi pe toate cate­goriile de produse“ explică executivul.

Afirmaţiile sale vin în contextul în care piaţa de electrocasnice în ansam­blul său scade deja de trei ani, iar esti­mă­rile pentru 2024 sunt că va fi pe zero.


Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.zf.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!