24 C
București
miercuri, iulie 24, 2024

Retail – Interbrands Orbico, liderul din distribuţie, a trecut de borna de 6 mld. lei ca afaceri în 2024 după un plus de 17%. Profitul a fost de 53,4 milioane lei, plus 30%. – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

♦ Compania are parteneriate atât cu jucători din sectorul ţigărilor, cât şI cu companii din industria bunurilor de larg consum şi beauty.

Interbrands Orbico, cel mai mare jucător de pe piaţa de distri buţie şi logistică, a avut în 2023 o cifră de afaceri de peste 6 miliarde de lei, în creştere cu 17% faţă de anul pre cedent, arată datele de la Ministerul de Finanţe.

Clienţii com paniei sunt mari lan ţuri multina ţionale de maga zine, lanţuri locale de retail până la maga zine angro, farmacii, comer ci anţi locali inde pen denţi sau an treprenori B2B, conform datelor de pe site-ul com paniei.

♦ Compania are parteneriate atât cu jucători din sectorul ţigărilor, cât şI cu companii din industria bunurilor de larg consum şi beauty.

Interbrands Orbico, cel mai mare jucător de pe piaţa de distri­buţie şi logistică, a avut în 2023 o cifră de afaceri de peste 6 miliarde de lei, în creştere cu 17% faţă de anul pre­cedent, arată datele de la Ministerul de Finanţe.

Interbrands Orbico a luat naştere după fuziunea a doi jucători impor­tanţi din piaţă, Interbrands (cu com­paniile Interbrands Marketing & Distribution şi Professional Brands) şi Orbico (cu Orbico şi Orbico Beauty). Compania are peste 2.100 de angajaţi.

Profitul net al companiei s-a ridicat la 53,4 milioane de lei, mai mare cu 30% faţă de anul 2022.

Clienţii com­paniei sunt mari lan­ţuri multina­ţionale de maga­zine, lanţuri locale de retail până la maga­zine angro, farmacii, comer­ci­anţi locali inde­pen­denţi sau an­treprenori B2B, conform datelor de pe site-ul com­paniei.

Orbico este un grup croat fondat de Branko Roglic, care a intrat în business în urmă cu mai bine de trei decenii. Astăzi, grupul este prezent în 24 de ţări şi are peste 8.000 de angajaţi, conform datelor de pe site-ul companiei.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.zf.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!