25 C
București
sâmbătă, iunie 22, 2024

Retail – Julien Munch, CEO-ul Carrefour România, vine la conferinţa Mazars „Companii mai bune pentru societăţi mai bune“ şi va vorbi despre integrarea sustenabilităţii în strategia de business – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Mazars, împreună cu ZF şi cu CCIFER, camera de comerţ franceză în România, organizează joi, 15 iunie, conferinţa „Companii mai bune pentru societăţi mai bune“.

Mazars împreună cu ZF şi cu CCIFER - camera de comerţ franceză în România - organizează joi, 15 iunie, conferinţa „Companii mai bune pentru societăţi mai bune“.

Urmează joi, 15 iunie, conferinţa Mazars „Companii mai bune pentru societăţi mai bune“.

Astăzi, 15 iunie, începând cu ora 09:00, puteţi urmări live pe zf.ro conferinţa Mazars „Companii mai bune pentru societăţi mai bune“
Julien Munch, CEO-ul Carrefour România, vine la conferinţa Mazars „Companii mai bune pentru societăţi mai bune“ şi, alături de mulţi alţi speakeri, va vorbi despre cum se integrează agenda de sustenabilitate în strategia de business şi ce beneficii aduce integrarea. Mazars, împreună cu ZF şi cu CCIFER, camera de comerţ franceză în România, organizează joi, 15 iunie, conferinţa „Companii mai bune pentru societăţi mai bune“. Dezbaterea va fi transmisă live pe zf.ro începând cu ora 09:00.

La dezbatere vor participa, printre mai mulţi speakeri, ministrul energiei Sebastian Burduja, Dino Ebneter, country managing partner la Mazars, Răzvan Butucaru, partener la Mazars, Adela Jansen, board member, CCIFER, Mihai Precup, secretar de stat în Ministerul Finanţelor sau Julien Munch, CEO-ul Carrefour România. Cum poate susţine guvernanţa corporativă agenda de dezvoltare sustenabilă? Cum poate fi folosită tehnologia pentru a facilita calea către o transparenţă în afaceri sporită? Sunt doar două întrebări la care speakerii conferinţei vor răspunde.Mazars împreună cu ZF şi cu CCIFER – camera de comerţ franceză în România – organizează joi, 15 iunie, conferinţa „Companii mai bune pentru societăţi mai bune“. Dezbaterea va fi transmisă live pe zf.ro începând cu ora 09:00. 

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.zf.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!