0.8 C
București
duminică, februarie 5, 2023

Retail – Kaufland continuă investiţiile în Republica Moldova şi deschide al 8-lea magazin al reţelei. În România, retailerul german operează aproape 160 de unităţi – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Retailerul german Kaufland, activ pe segmentul hipermarketurilor cu preţuri mici, continuă extinderea reţelei de magazine în Republica Moldova odată cu deschiderea celei de-a opta unităţi, care va fi amplasată pe strada Kiev 7, din Municipiul Chişinău.

Totodată, în linie cu angajamentul companiei faţă de mediu, noul magazin va fi dotat cu peste 538 de panouri fotovoltaice, ce vor genera energie verde, precum şi cu o staţie de încărcare pentru automobilele electrice.

În septembrie 2019, Kaufland a deschis primele sale două magazine în oraşul Chişinău, iar la un an distanţă a fost inaugurat un magazin în nordul ţării, în municipiul Bălţi.

Retailerul german Kaufland, activ pe segmentul hipermarketurilor cu preţuri mici, continuă extinderea reţelei de magazine în Republica Moldova odată cu deschiderea celei de-a opta unităţi, care va fi amplasată pe strada Kiev 7, din Municipiul Chişinău. Potrivit proiectului, suprafaţa de vânzare va fi de aproximativ 2.500 de metri pătraţi, , iar parcarea va avea o capacitate de 179 de locuri. Totodată, în linie cu angajamentul companiei faţă de mediu, noul magazin va fi dotat cu peste 538 de panouri fotovoltaice, ce vor genera energie verde, precum şi cu o staţie de încărcare pentru automobilele electrice.
În septembrie 2019, Kaufland a deschis primele sale două magazine în oraşul Chişinău, iar la un an distanţă a fost inaugurat un magazin în nordul ţării, în municipiul Bălţi. Anul trecut Kaufland a mai adăugat încă trei magazine, iar anul acesta a deschis în aprilie primul magazin în municipiul Orhei.

În România, retailerul german a inaugurat la sfârşitul lunii noiembrie un nou magazin, în Bucureşti, pe Bld. Basarabia, care a marcat 1.500 de unităţi în Europa. În România, germanii deţin o reţea de 158 de unităţi, din care 20 de magazine în Bucureşti. Kaufland este prezent în opt ţări europene şi are o cifră annuală de afaceri de 27,3 miliarde de euro. Expansiunea internaţională a Kaufland a început cu intrarea pe piaţa din Republica Cehă în anul 1998. Până în 2006, au urmat deschideri în Slovacia, Croaţia, Polonia, România şi Bulgaria. În decembrie 2010, compania a aniversat magazinul cu numărul 1.000 în Europa, odată cu deschiderea magazinului din Berlin-Lichterfelde. 

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.zf.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!