23.9 C
București
marți, iulie 23, 2024

Retail – Kaufland deschide în Mangalia un magazin cu design ecologic – Sinteza

3 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Prin această investiție, compania creează 70 de noi locuri de muncă în economia locală și atinge pragul de 180 de magazine în rețeaua națională.

Magazinul se va deschide pentru public joi, 20 iunie, și va funcționa zilnic între orele 07:30-22:00 de luni până sâmbătă, și între 08:00-20:00 duminica.

Printre produsele aflate la reducere se numără: ceafă de porc fără os, la 21,99 lei/kg, preț redus de la 29,99 lei, detergent lichid Lavandera, 4,5 litri, la 45,99 lei, preț redus de la 73,99 lei, precum și întreaga gamă de accesorii auto, redusă cu 30%.

Kaufland România deschide cel de-al doilea magazin în municipiul Mangalia. Situat pe strada General Vârtejanu, Nr. 1, noul hipermarket are o suprafață totală de circa 5.000 mp, dintre care peste 2.700 mp sunt destinați spațiului interior de vânzare.

Acesta are un acoperiș verde cu o suprafață de 2765 mp și un perete verde din plante agățătoare care acoperă peste 500 mp, pe două dintre fațadele magazinului. Aceste elemente contribuie la reducerea amprentei de carbon a clădirii, îmbunătățirea calității aerului și crearea unui mediu plăcut pentru comunitatea locală.

Prin această investiție, compania creează 70 de noi locuri de muncă în economia locală și atinge pragul de 180 de magazine în rețeaua națională.

Magazinul se va deschide pentru public joi, 20 iunie, și va funcționa zilnic între orele 07:30-22:00 de luni până sâmbătă, și între 08:00-20:00 duminica. Cu ocazia inaugurării, clienții vor fi întâmpinați în magazin cu promoții speciale la produse alimentare și nealimentare, în limita stocului disponibil. Printre produsele aflate la reducere se numără: ceafă de porc fără os, la 21,99 lei/kg, preț redus de la 29,99 lei, detergent lichid Lavandera, 4,5 litri, la 45,99 lei, preț redus de la 73,99 lei, precum și întreaga gamă de accesorii auto, redusă cu 30%.

Noul hipermarket oferă o varietate de produse pentru toate gusturile și dispune de raion amplu de legume și fructe, o vitrină cu servire asistată – cu o lungime de peste 22 de metri, brutărie, produse congelate, alimente de bază, dulciuri, produse de drogherie, băuturi și produse nealimentare. În plus, la punctul Grill din exterior, clienții pot găsi o gamă variată de mâncăruri gustoase și gata preparate: pui rotisat, pulpe de pui și specialități precum crispy și nuggets, dar și mici, ceafă de porc, cabanoși, cârnați thuringer, cartofi prăjiți, sosuri și băuturi răcoritoare.

Parcarea dispune de o capacitate totală de 235 locuri, dintre care 10 sunt destinate persoanelor cu dizabilități, 10 părinților și 3 locuri cu acces la stația de încărcare a mașinilor electrice. De asemenea, clienții vor beneficia de copertine metalice pentru umbrirea autoturismelor parcate, precum și locuri special amenajate pentru biciclete.

Pentru plata rapidă a cumpărăturilor, Kaufland pune la dispoziția clienților 14 case de marcat – 8 express, de tip self check-out, și 6 de tip standard. În plus, noul magazin din Mangalia va avea implementat și serviciul K-Scan, care oferă clienților posibilitatea de a scana singuri produsele pe parcursul vizitei în magazin, pentru o încasare rapidă la casa de marcat.

În galeria comercială a magazinului, clienții au acces la mai multe magazine și servicii, precum farmacia Dr. Max, casa de schimb valutar Corsa Exchange, băcănia Coliba Dobrogeană, magazinul de tip convenience Good2Go, ATM Multibanko și serviciile de coletărie Emag, DPD Curier și Fan Courier.

În linie cu angajamentul companiei față de protejarea mediului, noul magazin Kaufland din Mangalia pune la dispoziția clienților sisteme de colectare separată, precum:
• În interiorul magazinului, clienții vor găsi un automat de reciclare, de tip self-service, unde pot recicla ambalaje în schimbul voucherelor de extra-reducere. Pot aduce aici și ambalaje din PET, sticlă și metal (cu volum de până la 3 litri), garanția de 0,50 RON fiind restituită doar pentru ambalajele cu simbolul „Ambalaj cu garanție” tipărit pe etichetă.

• În spațiul special amenajat sub forma unei broscuțe țestoase de la intrarea în magazin, clienții pot aduce pentru reciclare ambalaje ale produselor de îngrijire personală sau de curățenie și vor fi recompensați pe loc cu vouchere de 35% reducere la cumpărarea altor produse noi, din oferta lunară.  Clienții pot primi vouchere de reducere de la Biroul de Informații din magazin.

Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu peste 1.540 de magazine în 8 țări, peste 155.000 de angajați și o rețea de 180 de magazine în România.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (modernbuyer.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!