„Următorul sprint va fi deschiderea a trei noi restaurante în doar 60 de zile, prin urmare vom deschide în intervalul 25 aprilie – 27 iunie trei unităţi în trei mall-uri din România, în Piteşti, Galaţi şi Sibiu, cu o investiţie de peste 1,3 milioane de euro“.
♦ Investiţia în cele trei unităţi noi, ce vor fi deschise în aprilie – final de iunie, se ridică la peste 1,3 milioane de euro.
Lanţul românesc de fast food FRYDAY, fondat de antreprenorul sucevean Lucian Florea, a ajuns la nouă restaurante şi a finalizat anul trecut cu afaceri de 28,6 milioane de lei (5,7 mil. euro), nivel dublu faţă de anul anterior.
Cel mai recent restaurant a fost deschis în Vaslui, un restaurant de tip drivethru care activează pe zona de burgers and fries (cartofi prăjiţi şi burgeri) şi care este în competiţie directă cu principalii jucători din piaţă.
„Investiţia s-a ridicat la peste 1,5 milioane euro, fiind desfăşurat pe o suprafaţă de 1400 de mp de teren şi 300 de mp de clădire“, a spus Lucian Florea, fondatorul lanţului.
Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels
Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.zf.ro).