4.2 C
București
miercuri, decembrie 6, 2023

Retail – Lăptăria cu Caimac sărbătorește 5 ani prin lansarea Kefir Kefir – Sinteza

3 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Lăptăria cu Caimac a lansat Kefir Kefir și își extinde astfel portofoliul de produse cu două variante de kefir, una cu 1,6% grăsime, disponibilă la sticlă, de băut și o variantă cu 5% grăsime, la borcan, de mâncat.

Cu toate acestea, ne-am dorit tare mult să le oferim consumatorilor noștri ceea ce își doresc și am făcut eforturi considerabile pentru a aduce acest nou produs pe rafturile magazinelor”, a declarat Mădălina Cocan, co-fondator Lăptăria cu Caimac.

Produsele Lăptăria cu Caimac, inclusiv cele noi, sunt disponibile în rețeaua Mega Image (online și în magazinele fizice), Carrefour (în toate formatele de magazine fizice și online, prin Bringo), Auchan (online și în magazinele fizice), Selgros, Metro și prin aplicațiile online: freshful.ro, sezamo.ro, Glovo, Bolt, precum și în peste 400 de magazine mici și băcănii din București și din țară.

Lăptăria cu Caimac a lansat Kefir Kefir și își extinde astfel portofoliul de produse cu două variante de kefir, una cu 1,6% grăsime, disponibilă la sticlă, de băut și o variantă cu 5% grăsime, la borcan, de mâncat. Ambele variante sunt deja disponibile în marile lanțuri de magazine și online, pe aplicațiile de tip supermarket.

„Suntem încântați să sărbătorim 5 ani de activitate prin lansarea Kefir Kefir. Lucrăm de aproape un an de zile la el, fiind un produs mai greu de realizat, prin prisma procesului de fermentație cu drojdii, nu numai cu fermenți lactici. Cu toate acestea, ne-am dorit tare mult să le oferim consumatorilor noștri ceea ce își doresc și am făcut eforturi considerabile pentru a aduce acest nou produs pe rafturile magazinelor”, a declarat Mădălina Cocan, co-fondator Lăptăria cu Caimac.

Kefirul Lăptărie este obținut printr-un proces controlat de dublă fermentație: cea dată de bacterii lactice și cea pe bază de drojdii specifice. Doar prin aceste două etape kefirul capătă proprietățile benefice pentru care este recunoscut pe scară largă.

„Mă bucur să mă alătur echipei în perioada aniversării a 5 ani de la lansarea Lăptăriei! Este o oportunitate extraordinară pentru mine de a contribui la povestea de succes a acestui brand. Ne dorim să continuăm să evoluăm prin consolidarea poziţiei, prin creşterea numărului de produse prezente la raft și prin extinderea portofoliului. Bineînțeles, păstrând calitatea și gustul cu care ne-am obișnuit consumatorii”, spune Cornel Dănilă, Director General Agroserv Măriuța.

La cinci ani de la lansare, Lăptăria cu Caimac pune la dispoziția consumatorilor 23 de produse. Pe lângă Kefir Kefir, în această vară, compania mai adaugă în portofoliu și două variante de brânzeturi feliate, respectiv Cașcaval de 10 și Caș Zvântat.

Produsele Lăptăria cu Caimac, inclusiv cele noi, sunt disponibile în rețeaua Mega Image (online și în magazinele fizice), Carrefour (în toate formatele de magazine fizice și online, prin Bringo), Auchan (online și în magazinele fizice), Selgros, Metro și prin aplicațiile online: freshful.ro, sezamo.ro, Glovo, Bolt, precum și în peste 400 de magazine mici și băcănii din București și din țară.

Agroserv Măriuța a fost înființată în anul 1994 și până în 2018 a avut exclusiv activități agricole, cultură mare (grâu, orz, rapiță, triticale, porumb, lucernă și altele, pe o suprafață de 3000 ha) și fermă de vaci de lapte (cu aproape 3000 animale).

Începând cu anul 2018 a pus în funcțiune o fabrică modernă de lactate și a lansat brandul Lăptăria cu Caimac, un brand care a înregistrat o creștere rapidă în preferințele consumatorilor datorită produselor de înaltă calitate.

Lăptăria cu Caimac are propria fermă de vaci și folosește cele mai noi tehnologii pentru a produce lactate de calitate, naturale, sigure, nutritive și fără adaosuri inutile.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (modernbuyer.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!