24.5 C
București
miercuri, mai 31, 2023

Retail – ​Macromex are un nou CFO. Mihai Călin are experienţă de peste 15 ani în domeniul financiar bancar – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Cu un traseu profesional de peste 15 ani în domeniul financiar-contabil, Mihai este membru ACCA, CAFR şi Institute of Internal Auditors, USA.

El are experienţă atât în companii naţionale, cât şi internaţionale precum KPMG, CrisTim sau Intercereal SA.

Compania românească a avut în 2022 o cifră de afaceri de  735 milioane de lei, în creştere cu 16% faţă de 2021.

Macromex, liderul în industria alimentară pe segmentul de produse congelate şi refrigerate, care are în portofoliu brandurilor Edenia, LaStrada, Corso, Food&Glory şi Azuris, l-a numit pe Mihai Călin în funcţia de Chief Financial Officer (CFO). El va coordona departamentele Financiar-Contabil şi Administrativ. Cu un traseu profesional de peste 15 ani în domeniul financiar-contabil, Mihai este membru ACCA, CAFR şi Institute of Internal Auditors, USA. El are experienţă atât în companii naţionale, cât şi internaţionale precum KPMG, CrisTim sau Intercereal SA.

„Sunt onorat să mă alătur echipei Macromex, o companie inovativă care a reuşit de-a lungul timpului să creeze branduri puternice, produse de calitate şi să se impună ca lider în industria de produse alimentare pe segmentul de produse congelate şi refrigerate. Mă bucur să fac parte dintr-o echipă solidă de management, cu o viziune ambiţioasă şi să contribui la dezvoltarea companiei.  Găsesc în Macromex un teren fertil pentru proiecte îndrăzneţe şi sunt încrezător că pot contribui la succesul societăţii şi la atingerea obiectivelor”, a spus Mihai Călin, CFO Macromex. Compania românească a avut în 2022 o cifră de afaceri de  735 milioane de lei, în creştere cu 16% faţă de 2021. Profitul companiei s-a situat în 2022 la 58,9 milioane lei, conform informaţiilor furnizate de companie. Printre mărcile dezvoltate de compania deţinută de Dan Minulescu se numără atât brandurile proprii: Edenia (lider pe segmentul de produse congelate), Corso (brandul nr. 1 de îngheţată), La Strada, Azuris, Casa Gruia şi Food&Glory, recent intrat în portofoliul companiei, precum şi mărci partenere, printre care: Philadelphia, Paula, Inedit, Akadia, Babybel, La vache qui rit, Mars ice cream, Haagen Dazs.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.zf.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!