14.5 C
București
vineri, aprilie 19, 2024

Retail – Neakaisa.ro: Suntem (încă) la un punct de răscruce – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Neakaisa.ro, business online cu obiecte sanitare și produse pentru amenajarea casei, a înregistrat o cifră de afaceri de 6,2 milioane euro anul trecut, în creștere cu aproximativ 10% față de 2022.

Principalul motor de creștere pentru business-ul online de sanitare în 2023, un an marcat de provocări și incertitudini, inclusiv o scădere generală pe zona de imobiliare și construcții, a fost deschiderea showroom-ului din București, în luna mai.

În ceea ce privește orașele care au generat cele mai multe vânzări pentru Neakaisa.ro, acestea au fost București, Cluj, Timișoara și Constanța, iar cea mai mare comandă online a fost de 58.000 lei.

Neakaisa.ro, business online cu obiecte sanitare și produse pentru amenajarea casei, a înregistrat o cifră de afaceri de 6,2 milioane euro anul trecut, în creștere cu aproximativ 10% față de 2022.

Totodată, în 2023, compania a vândut peste 60.000 de produse, cu circa 10.000 mai mult față de anul precedent. Pentru anul în curs, Neakaisa.ro are în plan o creștere de 10% și investiții în digitalizarea și automatizarea proceselor interne.

Principalul motor de creștere pentru business-ul online de sanitare în 2023, un an marcat de provocări și incertitudini, inclusiv o scădere generală pe zona de imobiliare și construcții, a fost deschiderea showroom-ului din București, în luna mai. În puțin peste 6 luni de la lansare, acesta a generat un plus de 10% al vânzărilor totale. În același timp, și decizia de a diversifica gama de produse a avut un impact direct la nivel de vânzări, alături de cererea mai mare din zona de arhitecți.

„Ne-am dorit să fim mai aproape de clienții noștri, iar deschiderea showroom-ului a fost un pas natural în dezvoltarea business-ului, care a înregistrat rezultate foarte rapid. Noua locație din Atelierului 20 a oferit atât oportunitatea clienților de a vedea și experimenta produsele înainte de achiziție, dar a și consolidat legătura noastră cu comunitatea locală de arhitecți și designeri”, a declarat Laura Sardescu, Co-fondator și Director General Neakaisa.ro.

În ceea ce privește orașele care au generat cele mai multe vânzări pentru Neakaisa.ro, acestea au fost București, Cluj, Timișoara și Constanța, iar cea mai mare comandă online a fost de 58.000 lei. Și coșul  mediu raportat anul trecut a fost de 1.880 de lei, într-o ușoară creștere față de 2022, impulsionat de comenzile generate de showroom.

“Suntem (încă) la un punct de răscruce, unde creșterea galopantă din anii de pandemie s-a temperat, iar varianta optimă este de creștere sustenabilă a modelelor de business. Dacă în anii trecuți s-a experimentat mult, de unde și apariția a foarte multor jucători online de toate dimensiunile, 2024 va fi un an în care va fi nevoie să fie trecut  testul timpului și al presiunilor continue de adaptare la un mediu dinamic, pe alocuri imprevizibil”, a explicat Laura Sardescu.

Pentru anul curent, Neakaisa.ro are în plan o creștere organică, de 10%, concentrându-se pe trei elemente cheie, fundamentale pentru evoluția și flexibilitatea brandului. Astfel, va investi în digitalizarea și automatizarea proceselor interne pentru a crește eficiența și a ajuta echipa să fie mai productivă și va organiza training-uri, workshop-uri și alte inițiative de învățare pentru formarea și dezvoltarea continuă a angajaților.

Neakaisa.ro este un magazin online cu obiecte sanitare pentru amenajarea băii și produse pentru amenajarea casei, lansat în 2014 de către antreprenorii Laura și Vlad Sardescu. Magazinul online dispune de o varietate de peste 25.000 de produse de la producători de top din categorii diverse. Toate gamele prezentate sunt alese în parteneriat cu arhitecți, designeri și constructori, astfel încât produsele să îmbine armonios estetica și partea funcțională.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.profit.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!