12.8 C
București
luni, mai 27, 2024

Retail – Octavian Radu a ieşit din afacerea de distribuţie de vinuri Vinexpert şi din businessul de hotelărie Ioana Hotels. „Am rămas cu firmele mari, pe care dorim să le creştem“ – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Octavian Radu, fondatorul Octra Holding: Cifra de afaceri a grupului nostru a fost de-a lungul carierei mele de antreprenor ca un roller coaster, crescând de la zero acum 34 de ani, când am început, la 1 mld.

♦ Omul de afaceri mai are în portofoliu şase companii din domenii precum transporturi, logistică, IT sau agricultură ♦ Împreună, acestea au afaceri cumulate de 300 mil.

Octavian Radu, fondatorul Octra Holding: Cifra de afaceri a grupului nostru a fost de-a lungul carierei mele de antreprenor ca un roller coaster, crescând de la zero acum 34 de ani, când am început, la 1 mld. lei (300 mil. euro la cursul de atunci) în vârf. Am picat cât am picat, astăzi suntem din nou pe creştere.
♦ Omul de afaceri mai are în portofoliu şase companii din domenii precum transporturi, logistică, IT sau agricultură ♦ Împreună, acestea au afaceri cumulate de 300 mil. lei.

Antreprenorul Octavian Radu, care deţine businessuri în mai multe domenii, a trecut de-a lungul anilor prin multiple exituri, printr-o serie de achiziţii, dar şi prin falimente şi insolvenţe. Cel mai recent, el a ieşit din businessurile Vinexpert (distribuţie şi import de vin) şi Ioana Hotels (hotelărie). Anterior, a renunţat şi la lanţul de librării Diverta (la momentul vânzării afacerea era pentru a doua oară în insolvenţă).

„Am vândut Vinexpert către Tamas Bozso, care deţine firma Crush Distribution din Cluj, iar Ioana Hotels lui Andrei Ştefan, un antreprenor din domeniul IT, care mai are două unităţi în Sinaia“, spune Octavian Radu.

 


Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.zf.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!