12.8 C
București
sâmbătă, mai 18, 2024

Retail – Pandora Prod din Focşani, unul dintre cei mai mari producători de îmbrăcăminte locali, a crescut cu 20% în 2023 – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Businessul fondat acum circa două decenii de familia Simiz a avut în cel mai bun moment circa 1.200 de salariaţi, însă apoi numărul oamenilor a scăzut.

♦ Această mutare a venit pentru a acoperi nevoia de personal a companiei Pandora Prod, oamenii fiind necesari pentru a face faţă comenzilor ♦ În 2023, cifra de afaceri a producătorului din Vrancea a crescut cu circa 20% faţă de anul anterior ♦ În 2022, businessul a depăşit 216 mil.

Compania Pandora Prod din Focşani, judeţul Vrancea, unul dintre cei mai mari producători de îmbrăcăminte din România, a preluat cei 350 de salariaţi ai fabricii Roşca Conf din acelaşi oraş pentru a face faţă cererii venite din partea retailerilor.

Businessul fondat acum circa două decenii de familia Simiz a avut în cel mai bun moment circa 1.200 de salariaţi, însă apoi numărul oamenilor a scăzut.
♦ Această mutare a venit pentru a acoperi nevoia de personal a companiei Pandora Prod, oamenii fiind necesari pentru a face faţă comenzilor ♦ În 2023, cifra de afaceri a producătorului din Vrancea a crescut cu circa 20% faţă de anul anterior ♦ În 2022, businessul a depăşit 216 mil. lei, un nivel record.

Compania Pandora Prod din Focşani, judeţul Vrancea, unul dintre cei mai mari producători de îmbrăcăminte din România, a preluat cei 350 de salariaţi ai fabricii Roşca Conf din acelaşi oraş pentru a face faţă cererii venite din partea retailerilor. Acordul între părţi a vizat şi o parte din utilaje, dar nu şi fabrica în sine, spune Dorel Simiz, acţionarul Pandora Prod.

„Am preluat cei peste 350 de salariaţi ai Roşca Conf, astfel că am ajuns la circa 1.200 de oameni. Am luat această decizie pentru că aveam nevoie de personal pentru a onora comenzile“, mai spune antreprenorul.


Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.zf.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!