3.6 C
București
marți, decembrie 5, 2023

Retail – Primăria Bucureştiului nu a scos nici până acum la licitaţie spaţiile comerciale pe care le-a promis în 2022 micilor antreprenori. Peste 600 de spaţii rămân în paragină – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Primăria Bucureştiului nu a scos nici până acum la licitaţie spaţiile comerciale pe care le-a promis în 2022 micilor antreprenori.

♦ În total, este vorba despre 642 de spaţii libere, din totalul celor 1.736 pe care le administrează Primăria Municipiului Bucureşti, prin Administraţia Fondului Imobiliar ♦ Cele 642 de spaţii cumulează 65.598 de metri pătraţi şi au, fiecare, suprafeţe de la 6 la peste 1.000 de metri pătraţi.

În august 2022, Primăria Muni ci piului Bucureşti anunţa public că va scoate la licitaţie publică cu strigare mai multe spaţii comerciale care să fie accesate de micii antreprenori dor nici să-şi dezvolte afacerile.

♦ În total, este vorba despre 642 de spaţii libere, din totalul celor 1.736 pe care le administrează Primăria Municipiului Bucureşti, prin Administraţia Fondului Imobiliar ♦ Cele 642 de spaţii cumulează 65.598 de metri pătraţi şi au, fiecare, suprafeţe de la 6 la peste 1.000 de metri pătraţi.

În august 2022, Primăria Muni­ci­piului Bucureşti anunţa public că va scoate la licitaţie publică cu strigare mai multe spaţii comerciale care să fie accesate de micii antreprenori dor­nici să-şi dezvolte afacerile. En­tuziasmul acestora a fost mare, ei uitându-se cu interes la posibilitatea de identificare a unor spaţii în zone bune ale Capi­ta­lei unde să-şi anco­reze businessurile. Doar că, un an mai târziu, primăria spu­ne că încă nu a făcut publice spaţiile care vor fi scoase la licitaţie.

„Prin Hotărârea Consiliului Ge­neral al Municipiului Bucureşti (…) a fost aprobat Regulamentul-cadru pen­tru închirierea prin licitaţie pu­blică a unor spaţii cu altă destinaţie decât aceea de locuinţă aflate în administrarea A.F.I. (Administraţia Fondului Imobiliar – n. red.). Până la acest moment, lista imobilelor care urmează să fie scoase la licitaţie nu a fost încă publicată“, au transmis re­pre­zentanţii primăriei într-un răs­puns la solicitarea ZF, semnat de directorul general Mihai Enăchescu.

Ei nu oferă un termen la care lici­taţiile vor fi totuşi lansate, iar etapele care sunt preconizate vor mai înghiţi şi ele alt timp în care spaţiile comer­ciale vor continua să stea în paragină.

„După finalizarea demersurilor privind intabularea şi actualizarea va­lorii de inventar a spaţiilor cu altă des­tinaţie care urmează să facă o­biectul licitaţiilor publice, A.F.I. va supune aprobării Consiliului Gene­ral al Municipiului Bucureşti această listă şi o va face publică pe pagina de internet, împreună cu toate infor­ma­ţiile necesare.“

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.zf.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!