11 C
București
vineri, februarie 23, 2024

Retail – Principalele nemulţumiri şi revendicări ale transportatorilor rutieri – Sinteza

3 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Timpul pierdut generează costuri, nu şi venituri.► Criza şoferilor şi lipsa posibilităţii de a recruta şoferi din afara UE, aşa cum procedează transportatorii din Polonia sau Lituania.► Lipsa unor programe de susţinere a transportatorilor care vor să investească în camioane verzi.► Siguranţa rutieră - România este în top cu cele mai periculoase drumuri...

► RO e-Transport: Modificările aduse începând de anul acesta sistemului RO e-Transport privind tipurile de transport rutier precum şi categoriile de bunuri care fac obiectul monitorizării au generat confuzie şi incertitudine printre operatorii de transport rutier.► RO e-sigiliu:  Legea este în vigoare, dar nu are procedura de aplicare. În acest moment nici autorităţile care ar trebui să gestioneze acest e-sigiliu nu pot da mai multe informaţii decât sunt în lege.
► Majorarea accizei la motorină şi lipsa unei rambursări sau compensaţii pentru aceasta.► Majorări succesive ale costului asigurării RCA dar fără identificarea unor facilităţi pentru transportatori, cum ar fi plata eşalonată.

► Timpi mari sau extrem de mari de aşteptare în vămi sau în portul Constanţa. Timpul pierdut generează costuri, nu şi venituri.► Criza şoferilor şi lipsa posibilităţii de a recruta şoferi din afara UE, aşa cum procedează transportatorii din Polonia sau Lituania.► Lipsa unor programe de susţinere a transportatorilor care vor să investească în camioane verzi.► Siguranţa rutieră – România este în top cu cele mai periculoase drumuri, cu un risc mare de accident, însă nu sunt implementate măsuri concrete care să ducă la reducerea acestui risc.


Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.zf.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!